vandaag besteld en de volgende dag direct geleverd, top!
Vanwege de snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Het gene wat we besteld hadden. Werd zo snel mogelijk geleverd.
Snel, correct en het juiste artikel
Snelle levering, goed product
Bestelling geplaatst volgende dag in huis keurig verpakt.Goed en snel.
Prima bedrijf, maakt waar wat ze beloven!
Zie hierboven
Ik zocht een wat ouder scharnier voor een metalen deurpost. In tegenstelling tot anderen zocht mijnijzerwaren er actief naar en kon het gevraagde artikel leveren. Mijn dank!
Ik heb eerst contactgezocht over een bepaald bevestigingsmateriaal. Ik kreeg snel antwoord en wist zodoende precies wat ik moest hebben. Bestel en snel binnen. Daarnaast ook van prima kwaliteit, makkelijk gemonteerd en zit nog altijd stevig!
Zowel bestelprocedure (eenvoudig) als telefonisch contact (beleefd, behulpzaam, meedenkend)
Opzoek naar een vloerluik voor de kruipruimte uitgekomen bij Mijnijzerwaren.nl. Een goede prijs zonder aanvullende verzendkosten! Andere bedrijven durfde er wel tot €100,-(!) bezorgkosten voor te vragen. Ruim een dag laten al bezorgd, wat fijn.
Deze webwinkel beschikt over een goede kwaliteit producten en een goeie service. Je kan hun benaderen voor vragen via WhatsApp en dit toelichten door middel van foto’s en video’s. Tevens concurrerende prijzen.
Prima in orde, snelle levering prima materiaal. Alleen de vervoerder heeft de vracht onder de carport gedropt en niet eens de moeite gedaan om aan te bellen, we waren gewoon thuis en ik zag op mijn computer dat het geleverd was. Voor hetzelfde geld is het al gejat voor ik het had kunnen vinden.
Probleem met de order heel voortvarend en keurig opgelost door proffesionele en betrokken medewerkster! Heel aangename ervaring!
Na een schilderbeurt wilde ik nieuwe geleiders voor de spanjolet. Bij mijnijzerwaren deze gevonden en de volgende dag werden ze al bezorgd. Super snel en het ziet er weer top uit. Heel blij mee dus voor ijzerwaren weet ik jullie nu te vinden
Het ging zoals ik had verwacht gewoon goed, producten netjes afgeleverd.
Gemakkelijk bestellen en keurig binnen de tijd geleverd. Bestelde producten voldoen aan mijn verwachtingen.
Ik had per ongeluk een foute bestelling gedaan en werd meteen geannuleerd zodat ik een nieuwe kon plaatsen en volgende dag al in huis.
Snelle respons met duidelijke uitleg bij niet direct leverbare spullen
klemmen voor aarddraad besteld snel geleverd en naar verwachting
Super snelle levering en heel goedkoper dan andere firma's
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT