Gisteren besteld en vandaag geleverd. Prima service voor een prima prijs.
Snel en netjes verzonden.
Snelle service en gauw geleverd!!,
Besteld, dag later in huis tegen een scherpe prijs.
Bestelling op tijd en normale prijs.
Product besteld 18-08-2024 4 tot 10 werkdagen levertijd tot zover geen probleem :07-09-24 geleverd gekregen, alleen het verkeerde product, direct een mail gestuurd hier werd ‘s maandags op gereageerd en vervolgens blijft het stil (is nu dinsdag avond)
ik ben zeer tevreden over MijnIjzerwaren en gek genoeg doordat er iets misgegaan was. in mijn optiek kan iedere webshop een product van A naar B krijgen voor een bepaalde prijs, maar het verschil zit hem in hoe een bedrijf het oppakt als niet alles loopt zoals het hoort. ik had een "aanbevolen" optie aangeschaft en dit bleek niet een correcte optie te zijn. vervelend natuurlijk, maar na 2 minuten op de chat kreeg ik de juiste goederen direct opgestuurd. geen gedoe, geen gezeur - ze onderkenden de fout en losten dit keurig en snel op.
Netjes verpakt, op tijd en volgens afspraak geleverd + goei materiaal
snelle levering goede duidelijke webshop
Gewoon goed.
Goede lampjes geleverd. Fijn!
kwaliteitsvolle producten aan goed prijzen en snelle en vlotte afhandeling en levertijd
Prima bestelproceduren, volgende dag in huis. In de doos kan wel vijf keer zoveel als ik besteld heb. Als jullie aan het milieu denken wordt het de volgende keer 5 sterren.
Snelle levering, alles volgens verwachting ontvangen. Top!
Snel besteld, vlot geleverd geen oponthoud in de klus
Had mijn twijfels maar alles wat ze beloven doen ze!
Colis arrivé le lendemain de la commande. L’article était très bien emballé avec soin. Je recommande vivement.
snelle levering van het bestelde. helaas werkte post.nl niet mee, maar ik werd goed geinformeerd
Geleverd wat er besteld is binnen tijdsbestek wat aangegeven is
Groot assortiment, scherp geprijsd, goede kwaliteit, snelle levering en bestelling netjes ingepakt
Bestelling was eenvoudig te doen en goed afgeleverd.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT