Prima product, prima service
Snelle service, goed product met prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering, product heeft een goede kwaliteit.
Zeer goede service
Bestellen ging eenvoudig. En werd snel bezorgd.
Alles ging probleemloos en zeer snel
22-8 iets besteld wat op voorraad was 23-8 krijg ik een melding dat het klaar voor verzending is 30-8 gebeld dat ik het niet meer nodig heb omdat het te lang duurt. Ze zouden het betaalde bedrag terug overmaken en een creditfatuur sturen. 2 -9 niks meer gehoord. echt weer zo'n tent die eerst het geld ontvangt en vervolgens niks meer doet. Gewoon een dikke vinger naar de consument. SERVICE kennen ze NIET
product als zeer goed omschreven, en zo ook gebruikt,,
Fijne ervaring
Goede site die mij naar het juiste SLOT heeft geleid.
Zeer snelle levering! Het leek de OVERTOOM wel
Snelle levering, ook een extra bestelling toevoegen was geen probleem!
Lvering heeft niet plaatsgevonden, je besteld 2 schroeven en vervolgens meer werk ermee om iets gecrediteerd te krijgen dan iets anders. Had net zo goed zelf de scharnierpennen kunnen gaan solderen in China. Waardeloos
Via chat heel gemakkelijk vragen kunnen stellen met snelle antwoorden. Bestelling aanpassen ook heel flexibel.
Bestelling online gedaan ,volgende dag in huis.
Mooi product
Was best lastig om ergens de juiste gewenste maat te vinden van stevige hoekbeugels. Bij Mijnijzerwaren.nl vond ik uitgebreide keuze en het wordt net als de vorige keer de volgende werkdag geleverd.
prima levering; prima kwaliteit
Goede omschrijving product in keurige website. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Zeer tevreden.
Bestelling snel geleverd. Ook retourneren geen probleem.
Ik had nog niet eerder zaken gedaan met Mijnijzerwaren.nl maar deze eerste keer was direct een voltreffer. Mooie concurrerende prijzen, goede communicatie en vlotte levering. Dat is wat de klant wil en dat is wat deze webshop levert. Niets dan lof
Verschillende mensen gevraagt, aannemer familie. Kunnen jullie een nieuw vloerluik maken. Uiteindelijk gaan zoeken op het internet, en de volgende dag binnen. Moet iets afgezaagd worden.
Ik kreeg ander model dan besteld, maar deze past ook goed, dus gered.
Netjes geleverd en een prima prijs.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT