Goed product snelle levering
Flexibel in prijs als je een grote aantal nodig hebt.
Een product dat erg specifiek was bleek gewoon voorradig en werd na 2 dagen geleverd. Gewoon bellen kan maar appen gaat sneller, als je een vraag hebt. Wordt snel beantwoord!
Vlot geleverd.
Naar verwachting
Producten waren makkelijk te vinden op de site.
Een oplegslot besteld. Snelle levering. We hadden een slot met losse cilinder besteld. We moesten er echter een hebben met vaste cilinder. Retourneren van het verkeerde slot ging heel simpel. Nieuw slot besteld. Helemaal TOP.
snel gekregen wat ik besteld heb...
Tevreden
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik ging er van uit dat het bestelde artikel bij jullie op voorraad ligt. Dit was niet het geval. Levertijd 2 á 3 werkdagen haal je dan natuurlijk nooit.
Prima en snelle levering.
Snelle levering. Uitstekende materialen.
Behulpzaam bij kiezen juiste onderdelen deurbeslag, kennis van zaken, vriendelijk, geduldig met mij (als alleenstaande vrouw) en goede bereikbaarheid (telefoon en whatsapp) en coulant. In een woord ‘Geweldig’.
Denken altijd mee
Alles is goed ook de levering zeer snel
Uitstekend, snelle levering goede prijs!
Goed en snel geleverd, kwalitatief heel goed
product als omschreven, snelle levering
Goed overzichtelijk site makkelijk bestellen
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT