Ik had een insteekslot nodig met wat afwijkende maten maar dit was gewoon op voorraad en werd snel geleverd
Na één belletje kreeg ik wat beloofd was en de levering van het bestelde was prima volgens de opgegeven tijd.
Gewoon netjes bedrijf en doen wat ze beloven
prinn m’na
Ik kan nog niks zeggen heb mijn bestelling nog niet
Goede en snelle levering met duidelijke track and trace.
Mijn inklim strips besteld Volgende dag gelevert.
Reageren snel, denken mee en geven het juiste advies. Zeer tevreden!
Geïsoleerd vloerluik gekocht, product voldoet perfect aan de verwachting. Levering ging ook voorspoedig en prijs was ook prima.
Merk producten tegen een goede prijs en normale prijs voor de verzendkosten.
Na de bestelling was de levertijd het probleem. Volgens de site 165 op voorraad (bij leverancier blijkt, zet dat erbij..!) Voor 13:00 uur volgende dag verzonden, klopt niet... Wees eerlijk naar de klant toe... Product zelf was goed geleverd. Schroefje is lastig maar te doen.
Nou dat is dus niet waar, wacht na 3 dagen nog steeds
Je wordt op vakkundige wijze geholpen. Ook het versturen gaat snel. Onderdelen worden goed verpakt opgezonden.
Erg blij met dit bedrijf.
Alles was prima. Goede communicatie rondom het bestel- en verzendproces.
De zin, vandaag besteld,morgen in huis, bestaat nog echt.. Duidelijke site en bestelproces.
Yale oplegslot besteld. Alles prima verlopen, vanaf bestelling tot bezorging. Prijs/kwaliteit goed, snelle bezorging. Track&trace uitstekend. Ik ben zeer tevreden!!
Snelle levering en goede service
makkelijke website alles ontvangen zoals belooft
Meer hoeft er nier te worden aan toegevoegd.
Goede prijs en zeer snelle levering!
Eenvoudige website, prijs-kwaliteit op orde Snelle levering
Als boven.
7 Professor van der Waalsstraat