Goede service en snelle levering,en prima prijs kwaliteit verhouding.
Bestelling netjes geleverd, tevreden klant
Als eerste kon ik de bestelling niet betalen. Ik ben toen erg netjes gehopen via de app. De bestelling kwam om de zelfde reden ook een dag later dan belooft, daar baalde ik van. 1 artikel heb ik niet gekocht omdat ik daarvan wist wat het ergens anders kosten, en dat was bij mijnijzerwaren bijna dubbel zo duur.
Top geregeld ook nadat iets niet helemaal goed gegaan is
Vlotte levering, bestelling de volgende dag al in huis
Snel en goed geholpen en de bestelling is super snel geleverd!
Goede webshop, snelle levering
Proma
Heldere website, eenvoudig te bestellen, vlotte afhandeling, mailcontact is direct. Factuuradres was fout gegaan en via de mail netjes gecorrigeerd.
Het was geen 5 sterren omdat er verschillende schroef maten bij dezelfde artikelen zaten. Alles was wel bruikbaar.
Prima pomp. Wel later geleverd dan op de website werd aangegeven..
Stuur geen losse zware dingen met scherpe randen ( b.v. zoals 50 losse hoekijzers) in een simpel doosje. Dat vraagt bij verzending om moeilijkheden zoals kapotte verpakking/doos en Postnl dit weer retour afzender stuurt. Het gevolg dat ik een kleine week later mijn bestelling geleverd krijg en niet de volgende werkdag zoals jullie claimen. De geleverde bestelling werd ook weer in kapotte doos geleverd met losse hoekijzers en losse schroeven in de doos. Het viel mee dat alles er nog in zat.
Kan echt niet beter
Mijn bestelling werd snel geleverd via post.nl. Er zat een verkeerd artikel bij en dat werd meteen opgelost en nagestuurd.
Goed overzicht op site, goede service , snelle levering !!!
Snelle levering, goed up to date gehouden via mail.
first time we purchased here, chose the best price and it seemed the same quality as other websites. When it arrived 2 or 3 days after we ordered, it was indeed the same quality.
3 punts Renovatieslot besteld. Het oude slot was 25 jaar oud, dus 1 op 1 niet meer verkrijgbaar. Het geleverde slot paste, maar als verwacht moest de sluiting in de deur iets worden aangepast. Na 2 uurtjes was alles weer werkend. Dank voor het eenvoudige bestellen.
Het onderdeel dat ik nodig had ‘s avonds besteld en ongeveer 12 uur later werd het bezorgd. Helemaal top.
Product online besteld en ging makkelijk en snel. Duidelijke website.
's Middags door het bestaande vloerluik heen gezakt, 's avonds een nieuw geïsoleerd vloerluik besteld, de volgende middag al binnen! Ik kon binnen 24 uur stoppen met m'n huis betreden door een snoekduik over het gat naar de kruipruimte te nemen. Klein verbeter/aandachts puntje: Het vloerluik zat los in een doos, nu is het van origine een bijster stevig product maar de doos is dat niet. Doordat het luik kon bewegen in de doos is de doos kapot gegaan bij PostNL en hebben ze het product opnieuw verpakt zonder de inhoud te inspecteren. Nu is bij mij alles goed gegaan (dat kleine deukje op een van de punten interesseert me echt niet), maar het had wel voorkomen kunnen worden door een beschermrand om het product heen te doen zodat het niet kon bewegen in de doos.
Eerste gebruik gemaakt van Mijnijzerwaren.nl. Gelijk goed.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT