Goed hang en sluitwerk kunnen vinden op website en snel en goed geleverd tegen een goede prijs
Niets mis mee. Asortiment is groter dan alleen ijzerwaren.
Gebeld regelde meteen de order af echt top!
Mijn bestelling was netjes ingepakt en voor de deur afgeleverd, daar ik niet ruis was.
Online bestelling keurig, veilig verpakt en binnen 2 dagen ontvangen
Beloven en doen alles voor de klant
Snel geleverd, goed verpakt, goed product
De volgende dag al in huis.
Veel keuze, snelle afhandeling, goed bereikbaar, behandelen je vraag zorgvuldig en denken mee in oplossingen. Echte aanrader
Ondanks dat er een artikel niet op voorraad was is via de chat een snel en passende oplossing bedacht. Helemaal top!
Oude scharnieren badkamermeubel defect, vervangen door nieuwe (originele) scharnieren.
Heb nu een aantal machines van Milwaukee en deze Decoupeerzaag maakt het compleet. De Decoupeerzaag heb je echt waar voor je geld
Okay
Super support.
Prima en snel geleverd
Fijne klantenservice.
Snelle levering van het juiste product.
Goed geholpen met de keuze voor mijn aankoop en hulp bij al mijn vragen.
Fijne webshop, veel keus
Goede ervaring. Top product en snelle levering.
Bestelling en levering goed verlopen. Jammer dat er enkel op het facturatie-adres geleverd kan worden ondanks de goederen betaald zijn. Ook dit zal allicht zijn redenen hebben.
Ik kreeg mijn pakket maar niet en heb gebeld met ijzerwaren. Fijn geholpen. Mijn pakket was nog niet compleet. Graag had ik dat van jullie vernomen. Verder netjes geholpen
Alles is vlot gegaan, geen problemen gehad. Op tijd geleveerd.
Mooi product goede prijs
Bravo pour la rapidité et la marchandise... Commande reçue très rapidement (2 jours ouvrés) . Qualité du produit impeccable pour un prix défiant toute concurrence.... Merci je reviendrai vers vous.. Contact au top et pour tout (documents) Cordialement
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT