Alles is vlot gegaan, geen problemen gehad. Op tijd geleveerd.

• Kwaliteit

Goede prijs en goede kwaliteit

Mooi product goede prijs

Parfait....merci

Bravo pour la rapidité et la marchandise... Commande reçue très rapidement (2 jours ouvrés) . Qualité du produit impeccable pour un prix défiant toute concurrence.... Merci je reviendrai vers vous.. Contact au top et pour tout (documents) Cordialement

Snel en goed

De bestelling werd snel en goed afgehandeld. Zeer goede communicatie.

• Kwaliteit

Heldere site, makkelijk bestellen. Levering binnen dag is te optimistisch:4 dagen. Verder positief

• Kwaliteit

Extra lange scharnieren besteld. Fijn dat deze webshop een zo’n uitgebreid assortiment heeft. Deze scharnieren zijn niet goedkoop maar de kwaliteit is top. Snelle levering. Prima webshop.

Aanrader !

Het product werd al een dag later geleverd dus dat was echt wel snel ! De site is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Al met al prima .

Slecht

Ik bestel welk dag deel wil je het bezorgd hebben tussen 8.00 en 114.30 18.00 22.00 ik werk beetje ouderwets maar oke tussen 18.00 en 22.00 top zijn ze om 15.30 aan de deur geweest te zijn niet thuis hebben ze het 6 buren verder op af gegeven

• Kwaliteit

Snel geleverd en goede service

Mijn bestelling was snel geleverd en het product is top! Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfect geregeld

Perfect geregeld levertijd goed aangehouden

Redelijk goed

Erg laat met terugbetalen na retour sturen.

• Kwaliteit

Juiste product, snel gevonden en bezorgt

Ik zocht een deurslot en bij de bouwmarkt hadden ze die niet, maar via mijnijzerwaren.nl had ik het snel gevonden en was het snel in huis.

• Kwaliteit

Er ging iets mis in levering, maar heel netjes opgelost

Ik miste een item in de verzending en sommige items waren beschadigd. Dit is zonder gedoe snel opgelost, erg netjes!

• Kwaliteit

Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen!

Ruim assortiment goede producten tegen scherpe prijzen.

Prettige ervaring

Fijne webwinkel, goede producten, levering en retour procedure heel goed.

• Kwaliteit

Topservice na klein gebrek aan levering.

Levering was in eerste instantie niet 100% compleet. Dit werd supersnel en netjes opgelost en er werd meegedacht naar een oplossing voor plaatsing van het sluitwerk in oudere kozijnen. Dank!

uitstekend

super

kwaliteit en nette prijzen

• Kwaliteit

Geleverd wat gevraagd is.

Daar is niks aan toe te voegen.

Top en snel geleverd!

De volgende dag geleverd. Verzending via post nl. Beter dan dhl. Goed op hoogte gehouden

Kwaliteit en snel verzonden

Zuignappen douchegreep voldoet niet en bij Mijnijzerwaren rvs/verchroomde exemplaren besteld. Netjes geprijsd en goed verpakt snel verzonden. Aannrader tot en met.

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Geweldige service!

Vriendelijke klantenservice van mensen met kennis van zaken. Ondanks mijn vage omschrijving en leken uitleg van het montage probleem, wisten zij wat ik nodig had. Ik kreeg gemakkelijke links waarmee ik alle producten in een keer kon bestellen. Toppers zijn het!

• Kwaliteit

Zeer teleurstellend...voel mij bedrogen!

2 identieke elektrische raamsluitingen bij jullie gekocht. De ene als nieuw en de anderen en een duidelijk geopende doos met de batterijen er al in. Bij het uitpakken uit de overdoos begint de motor al te lopen in de verpakking! Na reclamatie, dit exemplaar retour gestuurd en een nieuwe wordt na ontvangst hiervan toegestuurd. Wat krijg je dan... juist het zelfde gebruikte apparaat maar nu met de gebruikte batterijen er uit. Niks nieuw maar retour gestuurd spul krijg je hier!

Correct en vlot

Een los onderdeel voor een kraan in de vroege avond besteld. De projectkraan zelf was pakweg 20 jaar oud. Toch nog een nieuwe koudwaterknop gevonden. Volgende dag geplaatst.

7 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT