Veel snellere levertijd dan op de site. Prima verzending. Top webshop!
Helaas paste het bestelde niet. Maar ook het retour circuit werkt perfect. Alles is eenvoudig online te regelen.
Super service, snelle levering en scherpe prijzen. Ook goede communicatie ivm retourneren. Thanks
Goede service, snel verzonden.
Mooi product snelle bezorging
Ik had wat sleutels nodig voor draai-kiepramen. Ruim op voorraad en kosten maar een paar euro. Probleem is alleen dat de verzendkosten standaard zijn. Nu begrijp ik dat wel en is het lastig het onderscheid te maken maar misschien kunnen ze nog iets doen met brievenbuspakket of envelop.
Recentelijk bij hen drie sloten besteld. Een moeilijk verkrijgbaar model. Moest zelf vervangen. En wist niet welk model ik moest hebben. Stuurde ze e-mail toe, binnen min of dertig werd het beantwoord met advies over welk ik wel moest hebben. Bestelde drie op vrijdagavond omdat ik niet helemaal wist welke erin zou passen en op zaterdag had ik ze al binnen. Een paste wel. Twee werden retour gemeld. Retour werd zeer vlot afgehandeld en factuur aangepast. Een goede ervaring met deze winkel. Ik geef ze 10 op alle gebieden. Deskundigheid, levering en verzending, naservice en retourafhandeling.
Op tijd geleverd na mijn aanvraag
Prima alles mooi op tijd geleverd
Helaas was de informatie website en realiteit niet hetzelfde. Website gaf aan voldoende voorraad. Levertijd 2 dagen. Daadwerkelijk 2 weken. Na telefonisch overleg werd dit pas duidelijk. Geleverde voldoet wel aan het gevraagde.
Mijn mening wordt gevraagd over iets dat ik nog niet geleverd heeft gekregen. Voor 21uur besteld volgende dag leveren wordt niet nagekomen, paar dagen verder en nog steeds niet ontvangen.
Producten zijn eenvoudig te vinden op de website. De levering is snel. Prijzen zijn scherp
Ik kocht de 600mm hengen. Deze zijn van prima kwaliteit, alsook de snelle verzending en lage prijs maken dat ik nog gebruik zal maken van de shop.
Besteld en geleverd binnen een dag.
duidelijke site, snelle levering, prijs kwaliteit ligt in lijn, top.
's Avonds besteld en de volgende ochtend om 10 uur was het al bezorgd. Prima prijs.
mooi product keurig afgewerkt paste perfect
Vooraf contact via de chat gehad. Duidelijke informatie ontvangen over het product en de levertijd. De bestelling is verlopen zoals was aangekondigd
Levering was prima. Ik wist dat het artikel niet op voorraad was. Duurde echter langer dan verwacht.
Zoals de titel aangeeft. Prijs/kwaliteit, prima.
Mijn keuze gemaakt voor Mijnijzerwaren ivm beschikbaarheid van de producten die ik op dat moment nodig had en de snelle levering (voor 21:00 besteld, morgen in huis). Na 5 dagen had ik de producten nog niet ontvangen en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Toelichting: 'wat problemen met de voorraad koppeling' waardoor levering uiteindelijk 1,5 week op zich heeft laten wachten. Ik had begrip gehad voor deze situatie wanneer er pro-actief contact met mij hierover was opgenomen.
Van goede kwaliteit duidelijk correct een zeer goede concurrerende prijs en snel geleverd in normale goede verpakking.
Prima, snelle correcte levering
7 Professor van der Waalsstraat