4 kruiwagen banden (matador) met binnen band besteld. Bij het monteren bleek 1 band kerven/sneeën in de zijwand te hebben. Nadat ik dit aan de hand van foto’s en een uitleg aan Mijnijzerwaren heb voorgelegd kreeg ik binnen enkele dagen een nieuwe band thuis gestuurd. Ik zeg TOP shop!
goede artikelen, kwaliteit,passende prijs, levertijd wat langer echter dit stond ook duidelijk aangegeven, dus als je het niet meteen nodig hebt is het prima bestellen
Een digitale ‘winkel van Sinkel’. Ongelooflijk wat een uitgebreid assortiment. Ik had een verstopte rioolput omdat deze gevuld was met modder. Bij Mijnijzerwaren.nl vond ik een putschep. De schep is stevig, eenvoudig in gebruik en doeltreffend. Daarbij was de prijs zeer acceptabel. Snelle verzending.
Het bestelde slot was in mijn geval helaas niet bruikbaar. Ik heb contact gehad met Dennis, die het voor mij heeft uitgezocht. Helaas was het benodigde slot niet meer leverbaar, en kreeg ik netjes mijn geld teruggestort. Gr. Ben
Goede kwaliteit Duidelijke website
Goed en snel
Keurige en duidelijke website, ga zo door .
Op vrijdag avond een menggarde besteld, zaterdag in huis. Dat was top konik maandag weer aan de slag.
product is van goede kwaliteit en niet te duur.
Ruime sortering en duidelijke beschrijvingen/maatvoeringen Snelle verzending
levering door weekend iets langer
De verzending duurde 5 dagen , maar ben erg tevreden met de deur spion het beeld is erg duidelijk en de plaatsing ging snel
het rooster boven mijn vetpot was kapot - makkelijk om een vervanger te finden. Levering in een paar dagen. Het rooster is top kwaliteit en past goed.
Snelle levering en goede prijs.
Van te voren gebeld of het voorradig was 2 keer wat afgesproken afspraak niet nagekomen erg frustrerend!
Goed en vertrouwd
Besteld op 13 april, geleverd op 18 april. Vijf dagen wachten vind ik in dit geval niet erg, maar dat als er staat volgende dag verzonden terwijl dat in werkelijkheid 4 dagen zijn is natuurlijk jammer. Werd geleverd met twee m5 schroeven zonder moeren. Helaas geen messing gekleurede schroeven, noch hout schroeven. Leek er op dat er iets uit de verpakking was gehaald. Ik heb eerder van Intersteel een ander (soortgelijk) product gekocht en die werd wel geleverd met voldoende schroeven in kleur, M5 schroeven en houtschroeven. Ik heb gewoon andere schroeven in messing kleur gebruikt, montage is eenvoudig, kan met m5 schroeven (door de deur heen en van achteren een moer), wint niet de schoonheidsprijs. Kan ook met normale schroeven worden gemonteerd in houten deur. Klep heeft echter wel 6 schroefgaten in zicht (als klep open is). Blijkbaar had de ontwerper er even geen zin meer in, gewoon overbodig veel gaten er in laten maken. 2 of 4 gaten waren voldoende geweest voor dit product. Ik heb 6 mooie messing gekleurde torx schroeven gebruikt om alle gaten maar te vullen zodat het toch netjes uit ziet.
Snel, correct, geen problemen!
Fijn contact snelle levering
Snel geleverd en goed verpakt.
Duidelijk
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, voordelige prijzen en stevig verpakt verzonden.
Goede website. Snelle levering. Uitstekende info en opvolging van levering. Betaling via PayPal
Meerdere malen besteld geen problemen als het nodig is blijf ik daar bestellen.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT