Zoals gezegd prima product en tijdige en correcte levering en geode prijs. Maar liever mij niet achtervolgen met meerdere emails of ik jullie wil beoordelen. 1x mag maar niet blijven pushen en het beoordelen duurt meer dan 10 seconden want ik moet ook nog een commentaar gaan intypen - alleen 1 totaascore werkt niet. Dan heb ik er helemaal tabak van. Mijn advies is: verander die beoordeling in OPTIONEEL meer gegevens aanleveren.
Snelle bestelling en snel geleverd.
Ik had een driepuntslot met beslag besteld. Na het bestellen ontving ik een telefoontje dat het beslag niet bij het slot paste. Ze stelde voor om dit aan te passen. Super. Dus niet gewoon opsturen, maar ook meedenken!!
—
Ik had een korte vraag die snel werd beantwoord.
Ik had met enige spoed plaatduimen en duimhengen nodig. Dit moesten exact dezelfde zijn als degene die vervangen moesten worden. Bij mijnijzerwaren als enige alle afmetingen erbij. Snel geleverd en super maatvast. Top hoor!
Top super geholpen met het zoeken van de juiste driepuntsluiting.en ook het extra snelle versturing mijn slot sluit weer als een huis
Goede kwaliteit, prima prijs, snelle levering.
Gevraagd om de bestelling in de avond te bezorgen. Dat zou iets langer duren maar prima. Wordt alles toch in de ochtend bezorgd en dat na ongeveer 2 weken…
dik tevreden
Snel en goed geleverd
Onderdeel opgevraagd voor spanjolet sluiting van HMB. Prima geholpen en onderdeel is keurig op tijd afgestuurd.
Na contact via WhatsApp wilde ik nog even telefonisch contact om dat ik niet helemaal zeker was of ik he juiste slot had besteld. Geen probleem, ik werd gelijk gebeld en een zeer vriendelijke medewerker liet mij weten dat ik idd niet het juiste slot had besteld. Ik kreeg vakkundig advis welk slot het wel moest zijn waarna ik dit heb hersteld.. Inmiddels heb ik binnen de beloofde levertijd mijn slot ontvangen. Het paste perfect en de deur sluit weer als nieuw.
Zeer goede beugel. Gemakkelijk te bevestigen en uitstekende maat.
Paar keer wat besteld, zeer snel geleverd. Contact gehad via chat ivm kortingscode en dit verliep ook zeer voorspoedig. Enige puntje van kritiek zou zijn dat ik een paar keer problemen met de website heb gehad op m’n smartphone (niet reageren e.d.) Via een computer werkt het beter
De riem zit perfect Ik heb ze alleen iets te kort besteld dus hopelijk word ik niet dikker.... Mijn fout dus.
Prima communicatie en vriendelijk.
Bestellingen werd keurig op tijd geleverd
Ik had een slot (klavier dag en nacht) nodig met een wat bijzondere doornmaat 55 en die kon ik nergens vinden. Na mijn mailtje werd direct het goede onderdeel bevestigd. Wel wat kostbaar voor een eenvoudig onderdeel maar beter duur dan niet te koop.
Speciaal bij Mijnijzerwaren besteld vanwege de optie avondbezorging. Bestelling op de site ging soepel, dag erna kreeg ik van PostNL de bevestiging dat ze langskwamen met het pakket, tussen 12.00 en 14.30... In mijn bestelbevestiging staat toch echt bezorgen in de avond. Gelukkig kon ik op mijn werk regelen dat ik 's middags thuis kon werken, zodat ik aanwezig was voor het pakket aan te nemen. Zou er niet nogmaals bestellen, ondanks dat bestelproces verder prima is verlopen.
Snelle levering, goede informatie op de site
2 artikelen besteld waarvan 1 niet op stock. Eerste artikel vlot geleverd met duidelijke track en trace. Na het sturen van een mail ivm levering 2de artikel vlot antwoord verkregen met nodige uitleg. Deze dan achteraf ook vlot aangekomen met duidelijke track en trace.
Grote assortiment
7 Professor van der Waalsstraat