Volgens omschrijving konden de plankendragers meer gewicht aan dan uiteindelijk blijkt .
Goede prijs, snel en voldoet prima heb een deurkruk gekocht.
Volgende keer bestel ik hier weer.
Fijn en betrouwbaar bedrijf. Strakke levering en kwaliteitsspullen. Ook als je een vraag hebt, vriendelijke en deskundige mensen aan de lijn. Altijd weer voor herhaling vatbaar!
Super product en als je het 1 keer gedaan hebt ga het steeds sneller
Dennis heeft mij erg goed geadviseerd en de service was ook top.
De afspraak voor levering werd perfect verzorgd
Perfect verzorgd!
eenvoudig te vinden en te bestellen
In het weekend besteld en heel snel in huis. Top!!
‘Gewoon’ zoals het hoort te zijn. Gezocht, gevonden, besteld, geleverd, zeer tevreden, iedereen gekregen waar men het voor doet.
Goed geregeld
Snelle levering. En bij het terugsturen van een door mij fout besteld product ging de afhandeling ook zeer voorspoedig.
Ik ben super tevreden , het bestelde toestel is zoals verwachten doet perfect waarvoor het geproduceerd is. Eenvoudig te bestellen. Klein min puntje de levering liet nogal lang op zich wachten , maar wel binnen de aangeven termijn.(10 dagen wat lang is ) Gelukkig was het voor mij niet al te dringend. DUS BESTELLEN MAAR BIJ MIJN IJZERWAREN.
Het bestelde product voldeed niet naar wens. Andere ontvangen , nu goed .
Zeer goede uitleg
Website is gebruiksvriendelijk en daarbij een snelle levering van het product.
Op de chat werd niet gereageerd, de mail gaf direct antwoord.
De levertijd was wat langer dan op de website stond aangegeven. Dat was geen probleem. Maar ik moest wel zelf informeren hoe het met de levering ervoor stond. Wel keurig antwoord gekregen en de juiste levertijd doorgekregen. Samengevat alles ging uitstekend maar het op de hoogte houden van de levertijd en de verzending zou wat beter kunnen.
Besteld en volgende dag keurig in huis
Ga zeker bestellen bij Mijnijzerwaren,
Tip Ik had niet door dat van dit type scharnier rechtse en linkse bestonden. Voor mensen die niet dagelijks hiermee in aanraking komen om dit aantegeven bij het artikel. Overigens ging de retour vlot zonder gedoe. MVG Arjen
Ik zocht een slot van een 3 punts sluiting. Huaf Snel gevonden en snel geleverd
7 Professor van der Waalsstraat