Snel en goed
Snel geleverd en goede prijs
Prima firma om zaken mee te djien
Bestelling was snel geleverd, goed verpakt, wieltjes rolde alleen matig tot slecht, WD-40 heeft dit opgelost. Een van die wieltjes was onbruikbaar. Verder tevreden, zal hier weer bestellen, lag waarschijnlijk aan dit specifieke product ;)
Product voldoet aan mijn verwachting
Op vrijdagavond net voor 21h besteld en volgende dag kwam het daadwerkelijk al aan. Goed product. Goed functionerende, iverzichtelijke website.
Een bedrijf wat niet alleen een 'order' oppakt maar ook met jou meedenkt en doorvraagt of het écht het goede onderdeel is. En daar meerdere keren met voorbeelden & alternatieven op terug komt. Die dat ook doet vanuit de achtergrond dat het 'best-wel-een-duur-onderdeel-is'. Ja, dat zorgt er voor dat je je onderscheidt van bedrijven die dezelfde soort artikelen leveren. Het verschil zit 'm altijd in de mens die je aan de telefoon krijgt. En dat zit hier goed!
Al meerdere keren hier een bestelling gedaan.
Artikelen besteld online Gedeelte daarvan snel ontvangen Restant niet aangekomen gebeld daarover, zou email krijgen waarom laatste artikelen nietg geleverd zijn Geen mail ontvangen Ga maar weer bellen ........
De geleverde spullen als omschreven zeer snel geleverdniets op aan te merken goed bedrijf.
besteld en als verwacht volgende dag geleverd.
Bestelling wordt snel en correct afgeleverd. Het voldoet aan mijn eisen.
Prima leverancier!
The whole process has been quick and smooth with an excellent view of each step along the way.
Huisnummer gebold met kader van emaille gekocht ..We zijn er heel blij mee
Precies geleverd wat ik nodig had. Tussendoor bericht dat de bestelling uit Duitsland moest komen en dat het wat langer duurde.
Scherpe prijzen, groot assortiment en snelle levering.
Snelle en vlotte levering en goede prijs!
Telefonisch goed bereikbaar.
Gewoon goed
Een critische noot, jammer dat het bestelde foutief werd geleverd waardoor kostbare tijd verloren ging.
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Origineel product. Snel binnen. Top.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT