Alles klopt gewoon, helemaal niks op aan te merken.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden over de kwaliteit, levertijd en klantvriendelijkheid van mijnijzerwaren.nl.
Het moest gaan om identieke scharnieren maar dan van een veel betere kwaliteit. Ook dat bleek precies te kloppen met hetgeen op de website aan informatie werd verstrekt.
Makkelijke site en volgens afspraak geleverd.
Kon goed vinden wat ik zocht, de mogelijkheid om te zoeken is ruim aanwezig. Prijs verhouding is goed niet te duur. Levering keurig verpakt miste alleen een pakbon in de doos.
Zeer snel en duidelijk correct item gevonden besteld en snel geleverd
Binnen de aangegeven tijd gekregen wat ik heb gekocht tegen een erg scherpe prijs
Materialen niet aangekomen. Post NL beweerd dat het afgeleverd is, en in de brievenbus is gedeponeerd. Met Post NL contact gezocht en die meld dat na 2 werkdagen het nog geleverd kan worden. Raar want ze melden wel dat het geleverd is. Wachten vandaag af of dit nog gedaan wordt.
Prima product
Snel geleverd Prima product Makkelijk website
Alles ging goed: gemakkelijk bestellen, snel verzonden en goed verpakt.
Goed contact en snelle levering. Bedankt!
Goede prijs en snelle levering
Uitgebreid assortiment, snelle service, aantrekkelijke prijzen.
Juiste prijs/kwaliteit en altijd snelle levering
Ik was al jaren op zoek naar een sluiting voor een van de aluminium kozijnen in onze kelder. Vorige week nog een keer gegoogelt en vond de raamknip op de website van „ mijnijzerwaren“. Als technische informatie is de maatvoering aangegeven en deze kwam overeen met de maatvoering van de raamknip op het andere kelderraam. De keuze om deze raamknip te bestellen is dan al snel gemaakt.
Snel, betrouwbaar. Zending is te volgen via mail.
Product was met 1 dag binnen zoals aangegeven alleen het afdicht kapje zat er niet bij. Klantenservice hierover gesproken en de volgende dag het afdicht kapje al op de mat.
Te Vreden met overzicht op de site en product snel geleverd en werk perfect
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT