De klantenservice is bijzonder goed. Meerdere kleinere onderdelen die vanaf een foto binnen een paar uur precies worden herkend, en je krijgt exact dat onderdeeltje geleverd waar je naar op zoek was.
Zonder overleg werd er een ander product geleverd dan was besteld.
Ik zocht een onderdeel van mijn 3 puntsluiting. Na heel Nederland af te hebben gebeld kwam ik hier bij uit. Waar andere bedrijven 12 weken levertijd hadden konden hun binnen 3 dagen leveren. Erg blij mee!
Snel en korrekt geleverd!
Betrouwbaar
het zijn 400 schroefjes. kan weinig fout gaan. ze waren er allemaal. ;-)
snelle levering en het product is als omschreven. top.
Prima ervaring qua product-en levering
Heel snel geleverd.snelle reactie na vraag.goed produkt
Top levering.
Goed geregeld
Goed bedrijf
Goed, bestelling eenvoudig te plaatsen na keuze. Snel verzonden, ontvangen etc. Product is goed. Aandachtspunt: de bijgeleverde schroeven zijn te lang! Deze passen niet bij de opgegeven bestelling van de brievenbus. Dus een net iets andere bestelcode. En jammer, daarmee beschadigd de brievenbus. Stom mijnerzijds, maar wie verwacht dat nu als dat met de juiste code wel overeenkwam.
Mooie kluis, maar heb ze alleen nog aan de buitenkant gezien. Binnenkant kan ik pas oordelen zodra mijn vingers weer in orde zijn en ik de kluis openen kan.
Goede ervaring met bestellen en leveren
op tijd geleverd en goed spul
Geen commentaar
Zeer snelle levering aan een scherpe prijs. Ook de kwaliteit van de verpakking duidt op een verzorgde service. Heel tevreden!
Afspraak is nagekomen zoals het hoort.
Veel goedkoper dan in de winkel
Goede ervaring met het product
Verliep allemaal goed
goede kwaliteit tegen scherpe prijs. Snelle en correcte levering.
7 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT