Fijn dat ik anti-inbraakschroeven in kleine hoeveelheden kan bestellen. Levering verliep vlekkeloos
Goed geregeld
perfect product, perfect geleverd
klacht melden en dezelfde dag verzonden
Makkelijk opzoeken op de site, makkelijk bestellen en super snelle verzending!
Prima afgehandeld en product is van goede kwaliteit.
Goede ervaring. Op de website stond volgende dag levering. En het was op voorraad en snel geleverd.
Zeer aan te bevelen
Product is mooi,goed en duidelijk omschreven .
Een overzichtelijke website. Waarin je met trefwoorden gemakkelijke het product kunt vinden.
Makkelijk bestellen, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden ivm verzenden.
Had een beschadiging aan een deur kruk Maar kreeg heel snel een nieuwe opgestuurd.
Maar wel 1,5week geduurd voor dat ik het had Ik moet wel zeggen dat ik ervoor gemaild had waar het bleef en de zelfde dag antwoord
Ik heb midden september 4 regenkappen besteld. Deze kwamen pas half oktober binnen. Op de website stond binnen 19 dagen. Wel vriendelijk geholpen via WhatsApp.
Snelle prima service
Op zoek naar losse deurschilden, gevonden bij Mijnijzerwaren.nl Meerdere naast elkaar ,makkelijk te vergelijken. Keuze gemaakt en daarna liep alles soepel. Op de hoogte gehouden,snel verzonden. Maar het belangrijkste TEVREDEN. Kom zeker terug
ik had onder andere meubelscharnieren van hettich besteld. op de foto zat de montageplaat erbij. ik heb in de beschrijving gekeken, maar kon nergens ontdekken dat het zonder montageplaatjes geleverd zou worden.
Zeer handige sleutelhanger met extra lange koord. De clip is stevig en blijft heel de dag vast gedurende al mijn bewegingen. Ik ben een poetsvrouw en loop dus niet de hele dag mooi rechtop.
Precies wat ik zocht.
Was voorradig, maar duurde anderhalve week , dus was niet voorradig
Prima webshop met veel keus!
Goed materiaal geleverd
Goede verkoop!