Hoi Remon ik wou je vandaag inderdaad nog een berichtje sturen. Het was super georganiseerd! We hebben ons vermaakt Bedankt!
Wij hebben een enorm leuke dag gehad mede dankzij de activiteit (FootDarts) georganiseerd door TsjechieXperience. We zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de activiteit was erg leuk, en voldeed daarmee aan de verwachting. Bedankt voor de uitstekende service!
We zijn er weer en leven nog! Maar het is een “The Hangover” Praag editie geworden 😊 Alles was super geregeld en eigenlijk is alles naar wens gelopen. Echt top geregeld! Het was nog even een uitdaging om iedereen om 08:00 in de taxi te krijgen gisterochtend, maar het is me gelukt. Er is al over een vervolg gesproken en dan weten we nu bij wie we moeten zijn!
Pluspunten
Bedrijf reageerde snel tijdens onze boeking. Eenmaal in Praag waren alle activiteiten logisch achter elkaar en ging er niks fout. Ook de transfers van en naar het vliegveld waren prima. Plaatselijk contactpersonen waren ook goed bereikbaar telefonisch.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie en service
VerbeterpuntenLater nog kunnen wijzigen van een bestelling zou fijn zijn
Pluspunten
Tijdig en goede communicatie met hoofdkantoor
Pluspunten
Goed verzorgt. Ondanks onze vertraging met het vliegtuig werd het verdere programma goed opgepakt en was er goede communicatie. Ook de verzorgde uitjes waren uitstekend verzorgt. Leuke nederlandse gidsen bij het fietsen en de wandeltour. En goed engels sprekende begeleiders bij het schieten.
VerbeterpuntenCity Inn hotel is geen aanrader voor een verblijf. Kamers erg verouderd. Wel goed schoon en qua loopafstand vh centrum goed.
Pluspunten
Top organisatie! alles liep perfect in elkaar over. Zeker een aanrader!!
Pluspunten
Topcommunicatie, in goed overleg tot een leuk vrijgezellenweekend gekomen in Praag. Ook goede tips om de geboekte activiteiten heen gekregen.
VerbeterpuntenAls je vroeg boekt, wat wij hebben gedaan, moeten de organisaties in Praag nogmaals vlak voor vertrek worden ingelicht dat we komen. Uiteindelijk is alles zonder al te veel geregel opgelost en hebben we een zorgeloos weekend gehad.
Pluspunten
Op alle momenten bereikbaar en hulpvaardig. Overzichtelijk geregeld zonder bijkomende verdoken kosten. Geweldig professioneel en neemt met bv. Het draaiboek veel stress weg van organisatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden klanten van uw organisatie. U hebt uw werk heel goed gedaan. Alles was prima geregeld en voorzien zoals beloofd. De restaurants die wij via u geboekt hadden zijn top.
Pluspunten
Vrijgezellenfeest georganiseerd. Goed geregeld! Hotel locatie was perfect en de transfers keurig op tijd. Communicatie top en geen gedoe om wijzigingen.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie. Vanuit Nederland al met het bespreken van de mogelijkheden snelle reactie op de mail en vanuit Praag bij vragen over de tour.
Pluspunten
perfecte communicatie
Verbeterpuntenbeter onderlinge afstemming tussen bedrijven waarmee de activiteit wordt geregeld
Pluspunten
Zeer goede en nette communicatie.
Pluspunten
Erg aardige en behulpzame medewerkers, snel handelen
VerbeterpuntenBetere beschrijving van het ontmoetingspunt had wel gekunt, verder een uitstekende ervaring!
Pluspunten
Directe duidelijke communicatie. Goede Nederlandstalige gids die goed aanvoelde wat onze groep van 15 personen wilde.
VerbeterpuntenGewoon op goed niveau, hou het vast!
Pluspunten
Snel en accuraat! zeer flexibel in het aanpassen van het programma. Op locatie prima communicatie met de locale partners. Hoge attentie waarde mbt de boeking en het inchecken van de de vluchten. prijs kwaliteit is zeer goed op orde.
Verbeterpuntenbij langer verblijf afstemming met de restaurants over de menukeuze
Pluspunten
snelle reactietermijnen en zeer duidelijke communicatie
Westblaak 90
3012 KM Rotterdam
Dé specialist in groepsreizen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, golfreizen, wintersport, vriendenweekenden en vrijgezellenfeesten in Tsjechië | Praag. We kunnen zowel losse activiteiten organiseren voor ieder soort uitje, alsook complete reizen inclusief vlucht, accommodatie en programma.