• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles was perfect geregeld en hebben een top weekend gehad

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle response en duidelijke afspraken

None

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed en proactieve communicatie, ze denken ook goed mee v.w.b. het programma!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

We hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad. Wij willen je erg bedanken voor het grotendeels regelen van deze reis. De tours waren erg goed. Onze begeleider had erg veel plezier in zijn werk en had echt heel veel interessants te vertellen. Het hotel was ook echt goed. Alles is goed verlopen! Nogmaals bedankt!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super goede en enthousiaste gids, die zowel veel over het bier, als ook de stad en historie goed en leuk eist te vertellen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vriendengroep van 25 jongeren richting Praag gegaan, Tsjechië Xperience heeft ons geholpen met het programma, top! -snelle en duidelijke communicatie -goed programma in elkaar gedraaid -alles klopte, geen tegenvallers

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wij vierden met ons bedrijf het kerstfeest in Praag. TsjechieXperience heeft ons geholpen bij de organisatie en alles is mede hierdoor heel vlot verlopen. We hebben een heerlijk weekend gehad! Bedankt voor het meedenken en geven van tips!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- Snelle afhandeling - Goeie communicatie - Alles goed geregeld

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie: er werd snel gereageerd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie vooraf de afgenomen diensten. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. De geplande activiteiten waren naar verwachting.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed bereikbaar, prima bejegening en lage prijs voor de Terezin tour met gids.

Mag beter bekend gemaakt tov andere guided tours in het kleine Fort. Anderen zijn schreeuwend duur! Wat ons ook fascineerde was het grote doodse lege ghetto. Bijna geheel autentiek, met GGZ bewoners en een enkele bazar en geldautomaat. Een bushalte waar de bus liever door lijkt te rijden. Nauwelijks touristen en een spookachtige sfeer waar ooit meer dan 50.000 joden gevangen zaten. Wat hadden we graag achter de antieke kazerne deuren gekeken of de zolders bezocht. Hier ligt nog zoveel geschiedenis in een groot openluchtmuseum. Eigenlijk maakte het grote fort daarom meer indruk op ons dan het kleine.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Was een geweldige tocht en een toffe gids

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad. Het hotel was heel apart (in de positieve zin) met erg grote kamers en de activiteiten zijn ook allemaal heel goed verlopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle reactie op mail

die bootparty was enorm slecht, veeldronken engelsen, ruzies op de boot, bewaking die meedronk, slechte muziek, weinig van de stad gezien omdat hij rondjes draaide. weggegooid geld!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles top geregeld! Taxi was ruim op tijd enz.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie Curling: superleuke ervaring en een hele fijne engelssprekende instructor

Transfer: bestuurder van busje reed behoorlijk onverantwoord, geen gordel, continu op telefoon kijkend, te hard en rechtsinhalend. Stiptheid klopte wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Communicatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle regeling via mail duidelijke informatie over de activiteiten bereikbaarheid via telefoon

taxiverkeer tussen luchthaven-verblijfplaats verliep moeizaam. Chauffeurs waren arrogant en spraken geen engels waarbij dit zorgde voor onnodige frustraties van beide zijden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles wat van te voren duidelijk en goed gecommuniceerd waardoor we daar weinig meer hoefde te regelen.

Eigenlijk niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, Ivana is altijd bereikbaar en reageert snel en adequaat bij vragen of opmerkingen. Kwaliteit en betrokkenheid is boven verwachting en uit alles straalt de wil om er voor ons een onvergetelijke ervaring van te maken. We hebben met 52 man/vrouw een werkelijk perfect bedrijfsweekend gevierd waar cultuur,actie en natuur samen kwam. Kortom: wil je zeker weten dat het goed georganiseerd is: schakel TsjechieXperience in of vraag je reisagent dit te doen want de samenwerking met hen verliep ook soepel.

Ik zou het echt niet weten, blijf vooral zo enthousiast als je nu bent.

Westblaak 90

3012 KM Rotterdam

+31(0)10 760 27 96

Over TsjechieXperience

Dé specialist in groepsreizen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, golfreizen, wintersport, vriendenweekenden en vrijgezellenfeesten in Tsjechië | Praag. We kunnen zowel losse activiteiten organiseren voor ieder soort uitje, alsook complete reizen inclusief vlucht, accommodatie en programma.