Snel - goede prijs/kwaliteit - vlotte bestelling

Snel - goede prijs/kwaliteit - vlotte bestelling

• Klantvriendelijkheid

Snelle service en descundig advies .

Op een snelle en eenvoudige manier het juiste advies krijgen met daarna nog een snelle correcte levering.

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Goed bezig

Super snel geleverd

Super snel geleverd!!!

vlotte bestelling, goeie communicatie

Vlot besteld, levering is aan de trage kant, maar nu ook niet onoverkomelijk. Goede communicatie

• Klantvriendelijkheid

Snelle en correcte levering! Nergens zo goedkoop gevonden!

Vlotte en professionele bediening

Vlotte en professionele bediening

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goed materiaal, levering kon wat beter

DHZ biedt mooi en goed materiaal aan. Alleen jammer dat er omtrent levering niet meteen goede informatie volgt. Niet in voorraad? Wordt niet gemeld totdat ze zelf vragen gaat stellen waar 't blijft. De tracking van de levering werkte ook al niet, maar gelukkig ging het heel snel. Algemeen tevreden, want mijn klachten werden serieus genomen en goed opgevolgd. De menselijke factor is perfect, de 'machine' kan beter.

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Zie text box

Très bien

excellent. Merci

• Communication
  • Délai de livraison
  • La qualité
  • Service client

Vlotte levering, redelijk grote keuze

Aanbod

Groot aanbod, vriendelijk personeel, aangenaam om daar te komen Locatie is makkelijk te bere6

• Klantvriendelijkheid

Dit was onze eerste bestelling, dus we kunnen nog weinig zeggen

goed alles was ok

zeer goede service

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Good service and good quality products.

Ordered different nuts and bolts, order was prepared very quickly. I picked up my order in the Beerse shop and everything went smoothly. Recommended.

• Communication
  • Delivery time
  • Quality
  • Customer service

Uitstekende service

Hier krijg je nog de service die je kan helpen om je klus goed uit te voeren .. en alles met veel ‘goesting’ en een glimlach ..

• Klantvriendelijkheid

Juiste items, goede kwaliteit/prijs verhouding

Zeer tevreden, levering aan de trage kant en werd niet verwittigd dat de items beschikbaar waren in het afhaalpunt.

• Klantvriendelijkheid
  • Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Tijdig verwittigen van de levering ...

Alles is perfect gelopen

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Het totale leverproces lijkt suboptimaal

Uiteindelijk na 3 werkdagen bericht dat bestelling in 2 delen zou geleverd worden. Deel 1 via Bpost 2 dagen later geleverd.. dus ok. Tweede deel zou direct door hun leverancier geleverd worden, maar voorlopig na 8 werkdagen geen enkel signaal dat of wanneer dat zou geleverd worden.. Besluit: vooral communicatie kan beter. Levertermijn nog tot daar aan toe, dat is minder een probleem.

uitstekende service

Ik bestelde online bouten omdat de prijs zeer gunstig was voor de gewenste kwaliteit. De verzendkosten waren in verhouding relatief hoog dus koos ik voor afhaling. Wat ik niet wist was dat ze onlangs verhuisd waren en dat de afhaallocatie nu een stuk verder van mijn thuis is. Echter kort na mijn bestelling kreeg ik telefoon dat ze bereid waren de goederen toch nog op de oude locatie te laten afhalen.

Gemakkelijk en goedkoop

Alles naar wens. Heel vriendelijke mensen aan de balie.

• Klantvriendelijkheid

Tof bedrijf dat zijn naam verdiend

Zeer goede en vriendelijke communicatie. Stellen alles in het werk om vlot te leveren. Produkten zijn kwalitatief in orde

Eerlijke webshop!!

Bij problemen super snel contact wat ik super vind, want als zelfstandige heb ik niet veel tijd als er iets fout loopt bij bestellingen. En goede verstandhouding naar professionele!! Een volle 5 geef ik als het zo door gaat.

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Super behulpzaam, vriendelijk, gewoon top

Super behulpzaam, vriendelijk, gewoon top ook via de chat zeer behulpzaam. Als ik nog eens zo iets zoek is dit de eerste plek waar ik kom kijken ;)

Dennenlaan 12 C

2340 Beerse

Over Dhz-proshop

Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten. Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project. Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes! We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service! Met vriendelijke groet, Het gepassioneerde team van Dhz-proshop