Goede service en advies

Allereerst fijn en duidelijk contact gehad over de telefoon en via WhatsApp. Vriendelijke medewerker met goede informatie en advies. De monteur die bij ons langskwam was ook kundig en mooi op tijd. We zijn erg tevreden.

Onderhoudend en informatief contact; zeer goede en vriendelijke monteur, prima planning

Vanaf het begin was het contact allervriendelijkst, onderhoudend, informatief en helder ;-) Dat was met Richard. Er was voldoende ruimte voor vragen, opmerkingen etc. Contact kon telefonisch, via Whatsapp en de mail, wat heel prettig. Planning via Jelle verliep ook voorspoedig en werd daadwerkelijk nagekomen, heel belangrijk. Tenslotte kwam de monteur waar ook niets op aan te merken was. Alles werd geweldig strak gemonteerd, hij gaf zeer duidelijke uitleg en toen was het klaar. En het werkt fantastisch! Genoeg gezegd, laat de installatie verder voor zich spreken!

Ben erg tevreden

Ben erg tevreden met de waterontharder. Het reinigend zelfs de douchekop

Apparatuur prima , installatie was wat problematisch

Alles ging uitstekend , totdat de boot op de verkeerde plek mijn toilet in kwam. Gelukkig had ik nog een reserve tegel , maar de plaatsing daarvan is niet helemaal tot mijn tevredenheid. Over de werking van de waterontharder alle lof .

Remon leverd een goed product met super fijne service!

Door vrienden bij remon uitgekomen. Kon snel geplaatst worden en werd een fijne uitleg bij gegeven oom over dat je apparaten anders gebruikt kunnen worden.

Remon levert goed product, met overtuigende toelichting en prima service.

Bij onze oriëntatie op waterontharders, had Remon een overtuigend verhaal over het door hen geleverde product in vergelijking met andere waterontharders. Vervolgens zijn goede voorbereidingen getroffen en is het product conform afspraak geleverd. De installateur heeft prima werk geleverd. De waterontharder zorgt voor heerlijk zacht en kalkvrij water. Dit bespaart het ontkalken van de ‘natte ruimten’ en verlengt de levensduur van de apparaten! Zeer aan te bevelen.

Direct effect en super aardige mensen!

Nooit geweten dat een waterontharder zoveel effect heeft!

Beste van hele nederland

Ik had maandenlang op internet gezocht maar Remon beste keuze geweest ik ben er tevreden dankjewel voor goeie service Remon en ik heb (Tara 13 gekocht heel goeie

Kalkvrij water na een superleuke en goede installatie

De installatie was fantastisch. Deskundig, super aardig en oog voor de peuter in huis die het maar al te interessant vond! Mijn dochter werd actief betrokken bij de werkzaamheden. De ontharder zelf doet zijn werk prima. Zeer tevreden klanten!

Onthard water is echt onmisbaar geworden

We hebben een waterontharder van Remon gehad in ons vorige huis, maar toen we tijdelijk in een huurhuis gingen wonen omdat ons nieuwbouwhuis gebouwd werd hadden we het niet. Het is echt onmisbaar geworden, wat een luxe! Dus sinds afgelopen week hebben we weer een waterontharder, de Deluxe Tara 10 Liter. Het aansluiten ging erg soepel en het was een aardige monteur van Remon zelf. Plank gemonteerd waar hij op kan staan in de meterkast, netjes de afvoer aangesloten en uitleg gegeven over het apparaat. Ongeveer elke 6 weken zout bijvullen, verder geen omkijken naar!

Echt bizar dit werkt echt zo blij mee hebben hem nu een maand en alle oude kalk verdwijnt gewoon beste aanschaf ooit dankjewel voor jullie hele snelle en goede service door de top monteur

Super resultaat en goede service

Na een enthousiaste buurman zelf de waterontkalker laten installeren. En niets gelogen, super zacht water en kalk is op aantal plekken zelf verdwenen. In de toilet feen kalkaanslag, de douche wordt steeds glanzender. Het monteren ging soepel, kreeg telefoontje dat monteur later kwam en of dat geen probleem was. Kon er dan niets beter, uhhh niet dat is zo weet. Ps ik ben geen robot en heb geen enkel belang in dit bedrijf, enkel een belang in kalkvrij water en dat is gelukt

Wat een super service. Van begin tot eind echt helderheid en duidelijke afspraken kunnen maken. Wij zijn meer als tevreden.

Werkt perfect!

Zeer kundig en snel geplaatst. Onze hele huis is zo goed als kalkvrij. Mooi om te zien dat het echt zijn werk doet. Binnen paar dagen waren zelfs kalkresten in wasbak in badkamer zo goed als verdwenen. Als je echt een waterontharder wilt moet je hier zijn.

Snel en goed geïnstalleerd. Apparaat voldoet naar verwachting

Vlotte en snelle afhandeling. Installatie was bij ons binnen 2 weken nadat ik een offerte had ingediend.

Heel erg tevreden over Remon en medewerkers, top

Erg leuk contact met Danielle, vlotte en professionele verkoopster. Alles netjes gepland en top monteur die kwam installeren. Erg netjes geplaatst, kon niet beter. Inmiddels ontharder een paar weken in gebruik en voldoet uitstekend, alhoewel wij niet erg hard water hebben toch een grote verbetering.

Wat beloofd is, is ook gedaan

Van begin tot eind duidelijkheid, goede communicatie en zeer prettige mensen met passie voor wat ze doen. Een zeldzaamheid maar gelukkig bestaat het nog steeds

Hadden we veel eerder moeten doen!

Wat een verschil. Had nooit verwacht dat het douchen zonder kalk ook zo'n verschil nog voor je huid kan uitmaken. Veel zachter. Minder trekkerig gevoel na het douchen. Geweldige ervaring. En vanaf nu geen onnodige kranen meer die stuk gaan door kalkophoping. En netjes geplaatst! Keurig in de meterkast. Ze werken het keurig af en plaatsen zelfs een net afgewerkt plankje in je meterkast waardoor jouw ontkalker perfect kan staan in je meterkast. Fijne monteur ook gehad. Kortom, zeer tevreden.

Service en kwaliteit!

Snel en netjes geregeld. Helaas vanwege druk op en af de leiding een kraantje lekgeraakt in de keuken. Keuken blank. Indirect veroorzaakt door de installateur, maar daarover kun je natuurlijk twisten. Het was geen probleem, installateur heeft zijn best gedaan en uiteindelijk een nieuw passend kraantje gehaald en vervangen zonder extra kosten. Ik zeg: Service en ontzorgen!

Top waterontharder! Echt een aanrader

Vanaf het eerste contact tot aan de installatie uitstekend geholpen. Marc heeft al mijn vragen beantwoord en de voordelen van de Remon Waterontharder duidelijk uitgelegd. De installatie liep vlekkeloos en binnen twee uur had ik eindelijk zacht water. Eindelijk geen last meer van kalkaanslag, koffie smaakt beter en geen vlekken meer!

Snel, netjes en aardig

Monteur was duidelijk en bijzonder vriendelijk. Ook goede uitleg - zout blokken moeten er heel in en dus niet het losse zout erbij gooien. Etc

Goed geïnformeerd vooraf, uitstekende monteur + montage

Goede informatie voorziening vooraf, vlotte inplannen voor het plaatsen en uitstekend geïnstalleerd door een uiterst vriendelijke monteur.

Mooi product, goede service!

Snel, duidelijk en makkelijk gemonteerd

Zeer Slecht

Ze zijn langsgeweest voor onderhoud , maar monteur heeft ze werkzaamheden niet helemaal uitgevoerd en het zoutvat is nog helemaal vies achtergelaten , nadat de zoutvat leegwas contact opgenomen maar ze willen niet meewerken en geven aan dat het normaal is! Ik heb de onderhoud op 2 addressen laten uitvoeren en de zoutvat bij het ander adres is wel helemaal schoon, als nieuw. Beetje raar dat het bij het ene adres wel gelijk vies is en bi het ander adres niet. ze kunnen niet even toegeven dat de monteur het niet heeft schoongemaakt en even langskomen om het zoutvat te reinigen!

Echt fantastisch had ik veel eerder moeten doen

Remon Waterontharders staat bekend als een betrouwbare en innovatieve leverancier van waterontharders die huishoudens en bedrijven een oplossing biedt voor hard water. Na uitgebreide research en persoonlijke ervaring deel ik mijn indruk van hun producten en service. Kwaliteit van de waterontharders De waterontharders van Remon maken gebruik van regeneratietechnologie die zorgt voor een effectieve verwijdering van kalk uit water. Wat vooral opvalt, is dat de apparaten robuust en duurzaam zijn. De kwaliteit van het materiaal voelt hoogwaardig aan en ze functioneren efficiënt, zonder merkbare terugval in de waterdruk. De ontharder levert daadwerkelijk zacht water, wat voordelen biedt voor zowel huishoudelijke apparaten als de huid. Gebruiksvriendelijkheid De installatie van de ontharder verliep soepel en de gebruikersinterface is eenvoudig te begrijpen. De bediening vraagt weinig technische kennis, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Bovendien werken de apparaten nagenoed geruisloos, wat een groot pluspunt is, zeker in huishoudens waar stilte belangrijk is. Duurzaamheid en efficiëntie Remon profileert zich als een milieubewuste fabrikant, en dat is duidelijk te merken aan hun producten. De ontharders gebruiken minimale hoeveelheden zout en water tijdens regeneratie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Daarnaast zijn de systemen ontworpen om lang mee te gaan, wat hun duurzaamheid verder onderstreept. Klantenservice Wat Remon echt onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Van het eerste contact tot na de installatie, hun team is deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden snel beantwoord, en bij eventuele problemen staan ze paraat met praktische oplossingen. Dit geeft veel vertrouwen in zowel het product als het bedrijf. Prijs-kwaliteitverhouding Ik heb meedere offertes opgevraagd en kan niet anders zeggen dat Remon zeer scherp is geprijst terwijl je daar een premium product voor terug krijgt. De besparingen op

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.