Waterkwaliteit met sprongen verbeterd.

Leidingen waren flink verkalkt en na vervangen douchemengkraan de stap gezet om ook in het vervolg zachter water te hebben. Informatie kwam vlot en was volledig. Geen spijt van deze stap en heeft ook aantoonbaar positief effect op gebruik shampoo, wasmiddel en dergelijke. Je hebt echter minder nodig.

Geweldig, had dit veel eerder moeten doen

Dit is werkelijk 1 van de beste investeringen ooit zo simpel is het. Zijn geld meer dan waard. Meteen vanaf dag 1 totaal geen enkele vorm van kalk meer in ons badkamer, dat was echt anders. Elke 2 of 3 dagen moesten we de badkamer schoonmaken. Nu niet, heerlijk is dat. En dan douchen. Viel mij ineens op dat het water op je lichaam heel zacht aanvoelt, alsof er constant nog zeep op je lichaam zit. Dacht op een gegeven moment "dit kan toch niet, ik heb alle zeep er toch afgewassen, maar door het zachte water, voelt dit ook echt heel zacht aan, is echt wonderlijk. Kortom, een aanschaf die zijn geld dubbel en dwars waard is. Het enige wat ik tot nu toe doe, is af en toe kijken naar het zoutvoorraad. Als dat het is, dan ben ik koning. Ga zo door met jullie product.

het werkt precies zoals van te voren wordt verteld; in 1 woord fantastisch.

Er is van te voren prima meegedacht aan hoe de installatie in mijn situatie het beste kon worden aangelegd. Tijdens het installeren is dat gefinetuned. Sindsdien hebben we hier heerlijk zacht water en alle beloftes worden zeker waargemaakt.

Super service

Duidelijk in communicatie. Binnen 2 uur geïnstalleerd en professioneel personeel. En de werking van het apparaat zelf heb ik niets over kunnen aanmerken tot nu toe.

Wat een verschil met heteerdere harde water!

De plaatsing van het apparaat verliep vlekkeloos. De hardheid van het water is van 10 naar 0 gedaald. Wij zijn tevreden.

Voortreffelijk

Een kwalitatief hoogwaardig product, goede uitleg voor- en achteraf, strakke planning, net gewerkt

De verwachting en afspraken zijn helemaal waar geworden

Ik heb diverse leveranciers benaderd en hier kreeg ik echt de indruk dat het klopt en de goede kwaliteit wordt geleverd. Prima telefonisch contact over de ontharder en de prijs. Daarmee ook geen achteraf zaken die extra gaan kosten of enige incompleetheid. De ontharder werkt naar alle tevredenheid!

Het verschil in kalkaanslag is enorm, wij zijn erg blij met onze waterontharder.

Goede service, snelle levering. Netjes geplaatst en je merkt direct het verschil in de hardheid van het water.

Geweldig ,geen kalk.

Werkelijk hij past in de meterkast dus geen grote kast in her zicht

Zeer prettige organisatie, goede installateurs & adviseurs .

Op zoek naar duidelijkheid over waterontharders, was er weinig eerlijk advies te vinden “Wij van wc eend, adviezen wc eend”. Toen me meer gaan informeren via mensen die een waterontharder hebben. Al gouw kwam ik bij Remon waterontharders terecht. Een compacte installatie en niet gelijk de duurste adviseren maar echt kijken wat bij je past. Dit ging ook via beeldbellen om een goed beeld te krijgen. Uiteindelijk kwam de montuur zelf met een nog betere plaatsing en advies. Alles van a tot z geregeld. En pas betalen als alles naar wens en klaar is. Gewoon goed geregeld, nu na 6 weken nog steeds er erg blij mee.

Werkt prima

Geen op of aanmerking, we zijn er blij mee

Super geregeld, vakmanschap

Vriendelijke monteur.. legt alles goed uit.. En t water is heerlijk zacht..

Super wateronharder

Prima geregeld , hele snelle service en mooi gemonteerd . Enige wat jammer is , de Controlle op afstand wanneer het zout op is , gr Ron

Geweldig lekker zacht water

Mijn ervaring met Remon waterontharder is geweldig het water is heerlijk zacht het smaakt lekkerder en de douchegel heeft nog nooit zo geschuimd en je huid voelt lekker zacht aan en je hebt veel minder nodig en is met de shampoo het zelfde ik ben zeer tevreden het is echt te raden om een waterontharder te nemen

Super!!

Vanaf het eerste moment van contact tot aan na de plaatsing ben ik super geholpen. Fijne vriendelijke mensen. Goede vakbekwame monteur. Ben erg tevreden met dit bedrijf.

Alle geduld en een hard werkende monteur, na veel uren klussen heb ik geen hard water meer.

Communicatie vooraf en over de installatie uitstekend. De monteur heeft hard moet werken en heel vaak de kruipruimte in, omdat er steeds zwaarder materiaal moest komen om de afvoer naar de waterput te krijgen. Heeft hem heel wat uren gekost en zonder pauze werkte hij door, Petje af ! Koffie gewoon tijdens de klus. Dankjewel

Fantastisch bedrijf

Alles verliep top en wat een leuk personeel. Monteur Top en alles in goed overleg geplaatst. En ja het water is onthard en dankzij de extra pomp ook mooi straal uit de nieuwe stort douche. Dus ja een aanrader……. Groeten Fam Snellen

Uitmuntend

Kalk percentage in t water is terug gebracht van 13 naar nul procent. Ook achteraf getest. Kalkaanslag in heet water thermoskannen is verdwenen- kalkaanslag in gootsteen en wastafels is permanent weg. De straal kokend water uit de cooker is groter - wij hebben minder shampoo nodig tijdens het douchen - onze huid is minder droog etc en dit alles in 3 weken tijd. Kortom wij zijn heel blij met deze water ontharder. Ps. De zelfreinigende waterontharder

Prima levering

Zoals gezegd, prima

Vakkundig en vriendelijk

Geweldig !!!

Lekker zacht water goede uitleg en vriendelijk personeel gewoonweg TOP !!!

Vriendelijk personeel. Netjes afgewerkt en duidelijke uitleg

Werkt zoals van te voren verteld werd

Voorlichting, communicatie en installatie verliep uitstekend. Product werkt goed zonder problemen. Dit alles geeft veel vertrouwen in het systeem.

Zowel het aankoop proces als de plaatsing als de kwaliteit van de ontharder.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.