Geweldige waterontharder helemaal geen kalk meer in het water.

Alles super geregeld, met een geweldig resultaat!

Heel fijne ervaring met uw bedrijf

Goed bedrijf, mooie instalatie, zeer tevreden over de plaatsing en personeel ging zeer netjes te werk en heel vriedelijk, erg tevreden met het totaal.

Prima geregeld!

Na een rondje offertes en na wat gekeken en gepraat te hebben bij een aantal buren, één had een Aquacell en twee hadden een Remon, uiteindelijk gekozen voor Remon. Nu, een maand na installatie nog steeds prima tevreden. De eerste installatie datum werd verzet i.v.m. een uitvaart maar uiteindelijk hebben ze het prima opgelost een aantal weken later. De installatie ziet er vakkundig uit, de monteurs waren vriendelijk en de uitleg was prima.

Ik ben zeer tevreden.

Het apparaat werd vakkundig geïnstalleerd en het effect was direct zichtbaar: geen kalkaanslag in het water. Schone douchecabine en kranen, geen strepen. Ik raad de installatie ten zeerste aan.

Echt een top ding

Nette monteur snel geïnstalleerd goed gereedschap en vriendelijke service echt een aanrader en ja het water is nu echt top en lekker zacht met douchen

Professioneel en vakkundig!

Na slechte ervaringen met een ander type ontharder en een lastige aannemer, hadden wij besloten om een vakkundig bedrijf in te schakelen. Remon Waterontharders heeft ons ten eerste zeer goed geadviseerd en vervolgens keurig een nieuwe ontharder geplaatst die volledig naar wens is en de verwachting waar maakt. Bedankt!

Erg netjes

In mijn andere huis had ik ook een remon waterontharder en dik tevreden en als er wat advies nodig was kan je ze gewoon bellen en helpen ze jou heel vriendelijk en nemen daar de tijd voor In mijn nieuwe huis heb ik er weer 1 laten installeren dus dat zegt wel iets over hoe tevreden ik ben met remon en de waterontharder Weer netjes behandeld en netjes geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten Dus 5 sterren voor nakomen afspraak, installeren en netjes alles uitgelegd en achtergelaten

Eerst getwijfeld, maar zeer aangenaam verrast!

Prettig contact met de verkoper! In eerste instantie getwijfeld, maar toch een waterontharder afgenomen. Zeer aangenaam verrast, water smaakt (beter) heel anderd! In de douche na een maand nog geen kalk tegengekomen! Zeker aan te raden. Richard / Wijnand bedankt voor jullie informatie en assistentie!

Dikke prima

Alles volgens plan verlopen en de waterontharder werkt prima.

Het doet wat wordt beloofd!

Het schoonmaken van douche, toilet, wastafels en keuken gaat makkelijker en daardoor sneller. Geen kalk meer in waterkoker en strijkijzer Dus: heel tevreden!

Top service!

Je krijgt waar voor je geld. Elke dag weer genieten van het drinkwater, een kalkvrij keuken en badkamer. Perfecte service van de monteur. Werkt heel netjes af en denkt met de klant mee zodat de meest ideale plek wordt gecreëerd voor de Remon waterontharder :)

Zo wil je als behandeld worden.

Van aanmelding tot en met de aftersales perfect. Er wordt geluisterd, meegedacht en uitgevoerd precies zoals jij het wil binnen de aanwezige mogelijkheden. Monteur was van top klasse.

Zorgeloze ervaring

Bestellen, plaatsen...alles zonder probleem!

Beste aankoop van 2024

Kalk is verleden tijd. Scheelt enorm in schoonmaken tegels en kranen en uiteindelijk dus ook in onderhoud van alle andere apparaten. Communicatie met dit bedrijf verloopt uitermate goed en professioneel. De apparatuur is door een vakman geplaatst en de aanpassingen in de meterkast zijn subliem uitgevoerd. Prijs kwaliteit van Remon is erg goed.

Mooie prijs, goeie monteur!

Precies volgens afspraak alles afgewerkt en super netjes! Ze hebben onze meterkast netjes ingericht, daarin een plank verwerkt, waarbij we nog steeds onze vlaggenstok kwijt kunnen en onze watermeter goed kunnen afmeten. Aan alles is gedacht. Na de installatie een duidelijke uitleg en product werkt als een tierelier, nog geen problemen gehad.

Goede communicatie, nette installatie en prima product

De communicatie verliep heel makkelijk en goed, de installatie is keurig gedaan door een zeer vriendelijke en behulpzame monteur en het water is echt heel zacht en laat geen kalksporen na. We zijn er erg tevreden over!

Prima voorlichting en service

Heldere communicatie in de voorbereiding, prettige voorlichting, fijne voorwaarden en prima service bij de installatie. Wij zijn er blij mee.

Eindelijk van die kalkwaas op mijn douchescherm af

De hardheid van het water was 10 en veroorzaakte overal kalkafzetting. Met de Remon wateronharder behoort dit tot de verleden tijd en scheelt heel wat poets uren die ik nu op een leukere manier kan besteden.

Apparaat werkt uitstekend en dat is wat we wilden!

Fijne installateur. Nam de tijd voor uitleg. Het apparaat werkt uitstekend en dat is wat we wilden!

Super tevreden

Zeer vriendelijke monteur aan huis gehad en hij was ook lekker snel klaar daarbij goede uitleg kwa hoe alles werkt dus dik tevreden.

Service, apparaat en vriendelijkheid zijn top.

Vanaf het eerste contact dat we hadden Remon voelde het goed en vertrouwd. De afspraken worden netjes nageleefd en de monteur was zeer correct.

In een woord: ggeewweellddiigg

Ook het meedenken , om niet alleen de nieuwe aanbouw aan ons huis te ontharden , maar het hele huis te doen . In de vorm van foto's maken van waterput en meterkast, om daarna een goed advies te geven om het hele huis mee te pakken. Erg tevreden en uiteindelijk werkt ie als een tierelier. Super.

Van begin tot eind laagdrempelig alles volgens afspraak.afspraak

Goede oriëntatie vooraf bij meerdere merken waterontharders. REMON sprong er in advies en benadering positief uit t.o.v. andere merken. En na installatie voldoet de waterontharder aan de verwachtingen.

Werk heel goed

Water is na een paar dagen heel zacht . En het smaak ook goed net Spa blauw

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.