Drie keer super

Mijn eerste ervaring was door telefonisch contact. Wat opviel was de rust en de tijd die werd genomen om uit te leggen hoe het werkt en hoe e.e.a. geplaatst zou kunnen worden. Heerlijk, gewoon even direct contact. Daarna heb ik mijn besluit snel genomen en op basis van mijn foto's kon worden bevestigd dat plaatsing mogelijk was. De tweede ervaring was de plaatsing. Ik kan daar eenvoudig over zijn. Deskundig en supervriendelijk en wederom de tijd nemen om e.e.a. uit te leggen. Als laatste, waar je het voor doet: het zachte water dat is perfect.

Super snel geregeld. Goede.prijs. we merkten na 1 dag al duidelijk het verschil met de kalkaanslag. Nu een maandje later merk je het aan alles. Je haren, je huid. De kalkaanslag overal. Super bedankt.

Snelle en professionele dienstverlening

Zowel het telefonische advies als de levering en installatie waren uitstekend. Prima product.

Heeft aan alle verwachtingen voldaan.

Remon is een professioneel bedrijf welke met de klant meedenkt, mooie produkten levert en zijn afspraken nakomt. De monteur was vriendelijk en heeft de installatie keurig uitgevoerd.

Goede info en uitleg met als resultaat een geweldige waterontharder met inbouwservice laten plaatsen

Naar aanleiding van offerte en de telefonische uitleg en afspraak, nu een geweldig apparaat in de meterkast wat goed is ingebouwd. Er wordt goed geluisterd en en ook bij inbouw kun je nog je eigen inbreng doen. Ben er heel tevreden over.

Snel en eerlijk

Snelle en persoonlijke afhandeling. Netjes geplaatst. Direct merkbaar zachter water.

TOPTOP

TIPTOP

Waterontharder zoals het zou moeten zijn

We hebben een waterontharder gekocht voor in ons nieuwbouw huis en zijn erg blij met deze beslissing! Bedankt voor jullie advies en service! :)

Goede service netjes werk!

De service was super advies gesprek was goed. Monteur werkte netjes. Was geen probleem in vochtige kruipruimte.

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Van uit het verleden hadden wij ook al de REMON Waterontharder en na onze verhuizing was het een van de eerste dingen die wij weer wilden hebben. Dus werd contact gezocht met REMON of het wel in ons appartement geplaatst kon worden. er kwam iemand langs en het bleek prima te kunnen. Hij gaf uitleg hoe e.e.a. kon en aldus werd besloten. Alles tot volle tevredenheid.

Geweldig personeel

De monteur die bij ons aan huis kwam was heel kundig Wsd binnen deafgrsproken tijd klaar en gaf ons een duidelijke uitleg hoe de waterontharder werkt Het apparaat zelf werkt ook uitstekend Wij zijn al met al zerr tevreden

Snelle accurate service rondom goed product

Idem

Prettige dienstverlening

Alles is tot heden na afspraak verlopen. Worden netjes te woord gestaan en de installateur was netjes en vriendelijk. We hebben er een voorraad zout bij gekregen voor een jaar, maar of het een jaar red... nu nog wachtende op de update die nog uitgevoerd moet worden voor de app toepassing maar ik verwacht dat ze hier binnenkort mee komen.

E.e.a. is naar verwachting

Het ontharden van het water vodoet.

Zondermeer dik tevreden.

Na zoektocht op internet en vergelijking qua gepresenteerde kwaliteit/prijs een drietal offertes opgevraagd met uiteindelijke keuze op Remon gezien prijs/prettig contact, op dat moment nog geen idee inzake kwaliteit product. Kwaliteit blijkt in gebruikt perfect, water smaakt veel lekkerder en is super zacht op de huid. Zowel bedrijf alsmede product aanrader !!

Top waterontharder

Waterontharder werkt super, snelle montage en netjes weggewerkt. Vooraf ook goed geïnformeerd welke ik moest kiezen en werd er goed meegedacht met aansluiting. Zeker aan te raden.

Ik heb de ontharder al voor één mand en het werkt heel goed. Ik zie een duidelijke verbetering in het water! Het team van Remon is heel attent en vriendelijk. Ik zou hun service aanbevelen!

Vriendelijk betrouwbaar

Vriendelijk mensen die heel goed weten wat ze doen. Komen afspraken. Installatie netjes neergezet

Duidelijke eerlijke uitleg. Goede offerte. Makkelijk installatie afspraak maken. Goeie nette monteur. Alles netjes gemaakt aangesloten en netjes achtergelaten. Ik heb geen minpunten. Systeem werkt en je merkt het gelijk

Super meedenkend

Ze kwamen aan huis om te kijken wat er kon en nodig was. Dit was een monteur die van alles wist en niet een verkoper met pak aan, dat vond ik erg fijn.

Alsof ik mijn bodylotion douche!

Nadat ik een compleet nieuwe douche had gemaakt realiseerde ik mij dat het "oude" water toch wel veel kalk in zich had. In no-time was mijn stortdouche minder aangenaam door de kalkafzetting. Ben ontzettend blij dat ik met Remon in zee ben gegaan om heerlijk zacht water te hebben. De telefonische voorlichting, de offerte en de uiteindelijke plaatsing verliepen allemaal zonder problemen en zeer professioneel. Remon is een echte aanrader!

Goede monteur die voor het beste resultaat gaat.

Goede monteur met goed uitgeruste bus gereedschap heeft alles netjes gemaakt. Heeft alles bij om de beste oplossing te maken qua afvoer en wateraansluiting. Daarna alles netjes achtergelaten en zelfs de gang en meterkast gestofzuigd. Perfect!

Dik tevreden en wat een verschil

Zie hierboven. Heerlijk zacht water.

Zeer betrouwbaar!!!!!

Ben benadert door Remon waterontharder na een offerte online. Vanaf het eerste gesprek alles goed verlopen, duidelijke afspraken en prettig contact, voor vragen kon ik gewoon appe via whatsapp. De monteur was zeer mee denken en prettig in omgang, een dikke tien voor. Alles netje en rustig uitgelegd voor mijn Kupa 10. Met vriendelijke groet, Raymond Verheij

Compacte ontharder en perfecte installatie

Gekozen voor de compacte Tara 13 van Remon. Nooit gedacht dat deze in mijn meterkast zou passen met alles wat daarin reeds geïnstalleerd was. Een perfecte installatie door de installateur van Remon.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.