Prima levering

Zoals gezegd, prima

Vakkundig en vriendelijk

Geweldig !!!

Lekker zacht water goede uitleg en vriendelijk personeel gewoonweg TOP !!!

Vriendelijk personeel. Netjes afgewerkt en duidelijke uitleg

Werkt zoals van te voren verteld werd

Voorlichting, communicatie en installatie verliep uitstekend. Product werkt goed zonder problemen. Dit alles geeft veel vertrouwen in het systeem.

Zowel het aankoop proces als de plaatsing als de kwaliteit van de ontharder.

Snel geregeld en heel gemakkelijk in de meterkast geplaatst !! Top bedrijf

Ik kwam bij Remon terecht via 2 collega’s die al een waterontharder van Remon hadden. Via de app moest ik foto’s versturen van de meterkast en naar aanleiding daarvan konden ze een offerte maken. Binnen een korte tijd was de waterontharder geplaatst. We zijn zeer tevreden. Geen kalkaanslag meer in de badkamer en op de kranen. Gemakkelijk schoonmaken is dus een mooie bijkomstigheid. Maar de huid is ook lekker zacht en het water smaakt heerlijk.

Bij de installatie werd meegedacht waar de beste oplossing is.

Een waterontharder zoals je die voor ogen ziet

Tijdens het eerste telefonisch contact werd op een prettige wijze de offerte en de installatie doorgenomen. Door mij gestelde vragen werden adequaat beantwoord. Het voelde direct vertrouwd, ik werd gehoord, men dacht mee. Alle afspraken worden daarna zoals besproken, nagekomen. De plaatsing gebeurde conform afspraak en door een erg behulpzame, vriendelijke installateur. Prima, net werk geleverd, alles tot volle tevredenheid. Iedereen die onze installatie gezien hebben zijn vol lof over het eindresultaat.

Monteur heeft binnen 2 uur het apparaat geplaatst en volledig aangesloten.

Snelle service en prima vriendelijke monteur

Op de dag van het installeren van de Waterontharder was de monteur netjes op de afgesproken tijd aanwezig De monteur heeft zich voorgesteld en wij hebben onszelf aan de monteur voorgesteld Dat is een goed begin voor de monteur aan de slag ging met het plaatsen van de Waterontharder Alles is prima gegaan en we hebben goede uitleg gekregen over de Waterontharder En ook vragen die we hadden zijn beantwoord wanneer het niet gelijk duidelijk is wordt het allemaal nogmaals uitgelegd Dat is door onszelf als zeer vriendelijk en prettig ervaren Wij zouden een ieder die een Waterontharder wil aanschaffen Remon Waterontharders aanbevelen

Tevreden!!

Na de Big Green niet meer overtuigd dat water inderdaad zachter kan zonder gedoe..Maar nu om hoor,wat fijn deze ontharder.Duidelijk merkbaar op ramen,was,apparaten en veel minder zeepgebruik.En dan je haar! Mijn krullen zijn terug,dat alleen al maakt het voor mij de moeite waard.Prima installatie, netjes gewekt,dus helemaal tevreden!

Het water is geweldig lekker zacht

Heerlijk zacht water, ook zeer lekker met douchen.

Super service

Netjes optijd, alles netjes aangesloten en uitgelegd. Prima service.

Totale proces van bestelling tot gebruik boven verwachting.

In het bestelproces, was de communicatie snel vriendelijk en niet dwingend. De installatie ging goed, en de monteur was vriendelijk en stond open om mee te bepalen hoe hij geplaatst werd. Nu we hem gebruiken zichtbaar verschil. Minder kalk in apparaten en op ramen van de douches.

Uitstekende informatie, prima dienstverlening, goede service

Uitstekende informatievoorziening, ook op kritische vragen. Prima dienstverlening, soepel, netjes goed geplaatst met goede after-sales-service.

Eerste klas sevice

Prettige monteur denkt met de klant mee

vakkundige monteur, alles netjes geplaatst en aangesloten zoals afgesproken

na een korte uitleg wat er ging gebeuren heeft de monteur alles netjes volgens afspraak geplaatst en aangesloten. Daarna uitleg en over de werking en een meting van de hardheid van het water (zowel voor als na).

Persoonlijk en vertrouwd

Remon Waterontharders in 1 woord geweldig! Wat een prettig contact met Rene waarmee we de opties van de installatie hebben doorgesproken. Daarna contact gehad met hem via de whatsApp waar ik de foto's naar hem stuurde en nog verdere vragen snel werden beantwoord. Duidelijke informatie en ook voordat er geïnstalleerd word mbt betaling etc. De vriendelijke monteur was voor de afgesproken tijd al aanwezig en weer gereed en had het klusje snel geklaard nav mijn foto's waar de afvoer zou zitten. Erna een duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt en de hardheid test was verbluffend van hardheid 12 naar 0. Tot nu toe zonder problemen erg tevreden over de service en vakkundigheid van Remon Waterontharders. Vooral het douchen merk ik het hoe glad het water is (opletten) en de smaak moet je even aan wennen maar ik drink meer water dan voorheen. Rene en team bedankt!

Werkt perfect

De waterontharder werkt perfect, en past mooi in onze meterkast. Installateur was vriendelijk en dacht goed mee.

Fantastische ervaring

Reageren snel en uiterst professioneel op vragen. Denken met je mee. Persoonlijke aandacht voor afwijkende situaties. Vlotte doch vakkundige installatie door zeer vriendelijke installateur. Het resultaat mag er zijn, kwaliteit straalt er af. Super goede en gedetailleerde uitleg maakt het compleet. Direct geen kalk meer en heerlijk water. Wasgoed lekker zacht. Wij kunnen Remon Waterontharders zeker aanbevelen!

Uitstekende service

Via de bedrijfstak aan het nummer van Remon gekomen Goed geholpen door Tim met duidelijke uitleg en afspraken. Snel geleverd en zelf gemonteerd wat goed mogelijk is als je een beetje handig bent.

Om aan een ieder te zeggen

Goede ervaring met Remon

Ze installeerden het op tijd, heel zorgvuldig en hoefden niets opnieuw te doen, zoals vaak het geval is in Nederland. Het water is lekker en zacht.

Prima telefonisch advies

Remon waterontharders verkoper neemt alle tijd om een advies te geven voor welke type aan te schaffen, montage door een vriendelijke monteur en ook kundig.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.