Snel en kwaliteit

Niemand kon leveren Hun wel en voor een redelijke prijs

Erg goed

Hele snelle levering, bedankt!

Prachtstuk voor die prijs niet twijfelen.

Correct geleverd heel blij zo gemakkelijk een echte aanrader beveel hem aan bij vrienden.

Correct

Duidelijke website, betrouwbare info en correcte afhandeling

alles goed

de levering zoals afgesproken, niets te klagen

reactiemail was duidelijk en overzichtelijk, verder ok dus

Ivm schade aan de scootmobiel was ik geinteresseerd wat de kosten voor reparatie zouden zijn. Gezien de omstandigheden heb ik ervoor gekozen om het bij de schade te laten en alleen de voorbanden vervangen die ik bij jullie online bested heb. Dit was snel gedaan en snelle levering.

Snelle en goede levering

Werd snel en vlot afgeleverd. Vandaag besteld morgen in huis!

Goede info, snelle levering.

Stevige kruk en snelle levering

Fijne kruk

goede servie en snelle levering

keurig klantcontact en snelle levering. Zeker een aanbeveling waard!

Super service

Alles was prima in orde. Zowel het materiaal als de levering

Een snelle service

Een spiegel voor mijn scootmobiel gekocht en keurig netjes en snel thuisbezorgd. Heel goed en stevig verpakt. Een zeer tevreden klant.

product zoals beschreven

Snel en volledig

Materialen per internet besteld en de volgende dag keurig op tijd binnen

Mooi, stevig en makkelijk in te stellen.

Snelle levering ook.

Ze doen wat ze zeggen.

Op de website van Polanen staat een stappenplan voor de aankoop van een scootmobiel. Het geeft dan ook vertrouwen als je tijdens het intakegesprek merkt dat dit stappen plan herkenbaar is. Dit kan ik zeggen omdat ik, begeleider van een oude (94 jr) dove man, dit proces op afstand kon volgen. Deze oude man, Huib, had mij ter ondersteuning mee gevraagd om een scootmobiel te kopen. Al snel merkte ik dat mijn aanwezigheid niet noodzakelijk was. Huib werd door Ellen, met heel veel geduld, geïnterviewd. Na dit gesprek koppelde zij naar Huib terug wat zij dacht wat Huib wilde. Na deze conclusie werden de scootmobielen getoond, die aan de wensen van Huib voldeden. Mooi was om te zien dat Ellen de dove Huib heel goed begreep. Ik merkte ook dat Huib steeds meer vertrouwen kreeg. Bij de derde scootmobiel was het raak. Na de proefrit vroeg hij nog wel aan Ellen, of het een goede keus was. Huib werd erop attent gemaakt dat het zijn keus was en dat hij er gerust thuis nog even over na mocht denken. Een paar dagen daarna werd de scootmobiel gekocht. De gemaakte afspraken werden geheel nagekomen. De nieuwe scootmobiel werd thuis door Kylian (servicemonteur) netjes afgeleverd en de oude tegen een mooie inruilprijs mee terug genomen. Ook deze monteur was een verlengde van de wijze waarop het bedrijf Polanenen zaken doet. Hij nam alle tijd om de werking van de nieuwe scootmobiel uit te leggen. Hierbij lette hij goed op of Huib hem ook begreep. Samen gevat. De aankoop van een scootmobiel, door Huib, bij het bedrijf Polanen is een succes.

Fijn rollator ben er erg blij mee

Prettig rollator en handig met het dienplat en de tas ben er erg blij mee groet mevr ARS Gruben

Keurige service en snelle levering

Keurig geholpen na een vraag. Snelle levering. Prima.

Netjes op tijd geleverd

Binnen 24 uur had ik de Binnen band voor de scootmobiel top

Een goed voorbeeld van hoe een webshop moet zijn!

Een webshop die werkt zoals je verwacht!

Vriendelijk vakkundig geduldig

Voor mijn Drive scootmobiel heb ik hier onderdelen besteld. De levering verliep zeer correct en snel. Ook werden mijn vragen, zowel telefonisch als via e-mail, met het nodige geduld beantwoord. Een prima "after service" is mooi meegenomen. Kortom, Uitstekend!

Gewoon top

Goede service zeer snel top

Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Ben een keer in de winkel geweest en heb daar de goede service al mogen ervaren. Nu over internet besteld en opnieuw de snelheid en goede service

Redelijk

wat ik hep gevraagd is niet beantwoord hoe veel. 0/0 de accu’s nog zijn het frame no waar dat staat nniets van gehoord

Ik ben bang dat er weinig meer te verbeteren is. Service en levering waren perfect.

Lader voor m'n scootmobiel besteld. Volgende dag in huis. Perfectie!!!

Heliumstraat 250

2718RS Zoetermeer

Over Scootmobiel Polanen Zoetermeer

Scootmobiel Polanen Zoetermeer, uw expert in scootmobielen! Kom langs of neem een kijkje op onze site: www.scootmobielpolanen.nl