heel sterk

top service heel top materiaal

fantastisch geholpen en zeer snelle levering

Omdat ik tijdelijk moeilijk loop heb ik krukken besteld bij Polanen. De krukken werden de volgende dag direct geleverd op het door mij aangegeven alternatieve adres, omdat ik zelf niet thuis was. Bij het openen van het pakket bleek dat ik een rode en een zwarte kruk had gekregen. Hierover heb ik direct opgebeld en overleg gehad. De dag erop had ik de goede kruk ook binnen. De extra kruk hoefde ik niet eens terug te sturen, omdat ik die direct nodig had. Super service van Polanen! De krukken voldoen uitstekend en waren voor een prima prijs.

Snelle levering, goede service.

Meilan GPS kilometerteller snel geleverd. Na foute levering heel snel alsnog de juiste kleur geleverd.

Mevrouw aan de telefoon was zeer behulpzaam met het uitzoeken en adviseren van de rollator, prima geholpen en op de afgesproken tijd bezorgd.

Prima bedrijf

Na een telefonisch gestelde vraag, kreeg ik een duidelijk antwoord.

goed en snel

Perfecte scootmobiel spiegel en binnen 24 uur geleverd. Geweldig

Klantvriendelijk.

Heel behulpzaam en vriendelijk.

Deskundig geholpen

Had een vraag over een spiegel voor op een scootmobiel en werd keurig en vakkundig geholpen.

Goede en snelle levering tegen een goede prijs

Goed levering op tijd

Goed levering op tijd

Top zonder gedoe gekregen wat er besteld was

goede prijs, goed geleverd

goede prijs, goed geleverd. bezorging zou wat sneller kunnen.

Goed materiaal

Fantastische hulp

Ik werd zo goed geholpen. Uitleg gekregen, en snelle reacties, tot alles gelukt was. Top!!!

Geweldige service!

Beter kan niet. Snel en extra service in de vorm van een gratis meegeleverde bout die ik niet kon vinden.

uitstekend geholpen bij rolstoelpech

Vlakbij Polanen in Zoetermeer knapte een achterband van mijn zoons zware elektrische rolstoel. Wat een ramp als je nog een kilometer verder moet. Dus toch maar binnen bij Polanen en gevraagd om hulp. Ongelooflijk wat een hulpvaardige mensen. "Nee, zo'n band hebben we niet en ook geen wiel maar we gaan op zoek" Uiteindelijk vonden ze met veel moeite een vervangend wiel. Wat een geluk zulke mensen ver van huis te treffen ! En betalen ? Nee, hoor ... Hartelijk dank dus Jory en collega !

Zeer goed geholpen

Na problemen met bestellen werd ik heel goed en geduldig geholpen. Veel lof van mijn kant.

Keurig behandeld

Kreeg netjes een telefoontje dat de levering later kwam omdat het niet op voorraad was.

Snelle levering, goede kwaliteit. Nette factuur.Alles naar wens.

Snelle levering van mijn bestelde artikel.

Snel geleverd. Product zoals verwacht.

Snelle levering & mooie prijzen

Mooie prijs voor het product en hele snelle levering!

goede verzorging bij verzending

Bij het in gebruik nemen van de kilometerteller was niet geheel duidelijk. welke koppen er moesten worden gebruik.. De instelling van zomer- of winterinstelling is mij nog niet duidelijk Overigens goed gedetailleerd. De verzending en verpakking was prima.

Goedķ

Heliumstraat 250

2718RS Zoetermeer

Over Scootmobiel Polanen Zoetermeer

Scootmobiel Polanen Zoetermeer, uw expert in scootmobielen! Kom langs of neem een kijkje op onze site: www.scootmobielpolanen.nl