Vriendelijk, duidelijk en snel geholpen.

Had tijdelijk scootmobiel nodig, deze gehuurd bij Polanen. Eerste tel. contact ging snel, geen wachttijd en duidelijke uitleg gekregen wat de kosten waren, verzekering etc.. Prima thuisbezorgd en ook daar uitleg gekregen. Uiteindelijk nog verlengd en dat was ook geen probleem. Kortom, in mijn ogen een goed bedrijf en vriendelijk personeel. Ga zo door !!

Zeer goed product en hoede ppvoling

Goed producy

Snel geleverd en de kwaliteit voor deze lage prijs is goed.

Geweldig fijn en toegankelijk

Uitgebreid antwoorde en advies.

super

in de winkel even wezen kijken hoe rollator er in het echt uitziet. en voelen hoe zwaar. en later via internet besteld. De volgende dag in huis.

tot nu toe goed.

ik heb de scootmobiel net

Uitstekende klantenservice

Ik had scootmobielbanden besteld en mijn pakket was kwijtgeraakt of iets bij PostNL waardoor ik na een paar dagen mijn pakket nog niet binnen had. Ik heb de klantenservice van Polanen gebeld en niet alleen hebben zij contact opgenomen met PostNL, toen bleek dat mijn pakket kwijt was hebben ze kosteloos direct een nieuw pakket met mijn producten opgestuurd! Uitstekende service en prettig geholpen.

correcte en snelle levering

producten voldoen aan mijn verwachtingen

Tevreden, e.e.a. Kàn wat duidelijker.

Prima zaak, netjes en betrouwbaar. In omschrijving van sommige items kan duidelijker omschreven worden wat er wèl en niét bij zit. (Bijv. montage-benodigdheden apart bestellen.)

Prima leverancier

Deze leverancier levert ook aan zorginstellingen.

prima!!!

supersnelle levering,ik ben heel tevreden!!!

Ik heb een hoes besteld voor minn scootmobiel en hij is heel snel en netjes geleverd

Goede snelle levering

Snelle nette levering. Mooie regencape vind het alleen jammer dat er geen hoesje bij zit om hem in te doen als je hem niet gebruikt.

Netjes op tijd

Het bestelde artikel was netjes op tijd geleverd, alleen jammer dat de verzendkosten net zo hoog zijn als het bestelde artikel.

Goed materiaal maar eenmaal uit de verpakking niet weer in te pakken ter retournering.

Het bestelde artikel was te groot en is geretourneerd. Probleem is echter dat het onmogelijk was om dit weer in de originele verpakking terug te sturen . Eenmaal uitgevouwen laat het zich niet weer in oorspronkelijk formaat terug brengen.

Geschikt product, catalogus details kunnen beter

Ik kocht een zwarte buitenband 16 x 2,50 (62-305). Iets lager in de catalogus details staat ‘62-205’. Die nummers zijn belangrijk. 62 staat voor 62 mm breed (2,50”) en 305 staat voor de velgdiameter 305 mm/12”. (16” is de buitendiameter van de band). Met zulke cijfertjes moet je geen verwarring zaaien dus dat moet goed in de catalogus staan! Ik heb erover gebeld (bleek 305 mm) en het artikel besteld en binnen 1 dag gekregen. De ontvangen band van het merk CST vertoont niet het bovenstaande ETRTO nummer maar “60/100-12 en (16x2,5)”. Opnieuw onduidelijkheid dus. Het lijkt erop dat het een 12” velgmaat heeft en dat de buitendiameter 16” is, de breedte lijkt iets minder dan 2,5” (62 mm), maar ik heb hem maar gehouden. Als het profiel op mijn Inmotion V10F unicycle helemaal versleten is ga ik de nieuwe band plaatsen.

prima kwaliteit voor een mooie prijs

Prima binnenband voor mijn brio scootmobiel voor een mooie prijs en snel geleverd

De man aan de telefoon wist wat ik nodig had en ook de maat en heeft het direct opgestuurd zodat ik zo snel mogelijk weer naar buiten kon met mijn scootmobiel

gewoon een goed bedrijf

wat besteld werd kwam snel en goed binnen

Super service

Alles zoals het hoort. Super blij

prima geregeld

op tijd en duidelijk afgeleverd

Snelle levering, prima verzorgd

Leuk apparaatje

Heliumstraat 250

2718RS Zoetermeer

Over Scootmobiel Polanen Zoetermeer

Scootmobiel Polanen Zoetermeer, uw expert in scootmobielen! Kom langs of neem een kijkje op onze site: www.scootmobielpolanen.nl