Fantastische service

Ik had een dierenweegschaal gekocht maar kreeg die niet in elkaar dus ik belde om te vragen hoe ik hem retour kon sturen. Kreeg een heel vriendelijke man aan de telefoon dus ik vertelde wat mijn probleem was echt ongelooflijk via de telefoon vertelde die man me wat ik moest doen en 5 minuten later stond me weegschaal in elkaar en hoefde deze niet retour. Heel blij met me nieuwe weegschaal die het fantastisch doet om me dieren te wegen.

Goed en snel

Snelheid, duidelijke communicatie en vertrouwd gevoel

Positief

Fijne site duidelijk en zeeer snelle service

Snele service duidelijke site

Keukenweegschaal gekocht, bakken wordt nu nog leuker

Vorige week na een lange zoektocht bij Breinler uitgekomen, hier een mooie degelijke keukenweegschaal gekocht. Hij werkt super, is nauwkeurig. Breinler verzend snel, informatie op de site is kloppend.

Top weegschaal accuraat zowel analoog en digitaal

Top weegschaal accuraat zowel analoog en digital met mooi uiterlijk

Excellent

Goede prijs, snelle levering.

Door omstandigheden heb ik mijn aankoop moeten annuleren .dit ging zonder problemen en het bedrag stond daags nadien al terug op mijn rekening .super service

Snel geregeld

Kon niet goed ingelogd bestellen , maar toen heeft een medewerker van jullie het via de mail opgepakt en voor mij geregeld. Goede service en snelle levering.

FANTASTISCH !!!!!!

in 1 woord fantastisch !! dinsdags een weegschaal besteld en woensdag al in huis!! bij het uitpakken was het plaatje van de weegschaal beschadigt krassen en een deukje . even een mailtje naar breinler was geen probleem vrijdag al een nieuw plaatje in huis !! dus mijn oordeel een dikke tien !!! .

Goed vriendelijk geholpen

Zeer prettig

Alles snel en vlot geregeld goed ingepakt en op tijd

zeer goed

bestelling gedaan dag A in de late namiddag / geleverd dag B rond 10.00 uur alleen wacht ik nog op de factuur / is het mogelijk om deze nog toe te sturen;

Knap weegschaaltje !

Mag wel wat langer wachten om vanzelf uit te schakelen.

Zeergoed

Goed materiaal en service

Wacht all 3 weken heb nog niks gehad

Tot nu toe niet tevreden

Snel geleverd dank je

Heel tevreden over de weegschaal!

Zeer goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Alles volgens afspraak gegaan en prachtig product mogen ontvangen.

zeer goed

Juiste en snelle levering. Helemaal top

Gemakkelijk en snel

Bestellen ging gemakkelijk, betalen was eenvoudig via Ideal en de levering was snel.

Makkelijk, service was behulpzaam en vriendelijk

De bestelling is makkelijk en goed verlopen, ook de levering is tijdig en volgens afspraak uitgevoerd. Telefonische service voor vragen waren naar wens beantwoord.

Niet nauwkeurig op 0,001 gram zoals aangegeven

Helaas is degene die we hebben ontvangen niet nauwkeurig, de ene keer geeft het 0,010 gr teveel aan, de andere keer 0,007 of 0,005 gr

Prima afhandeling en offerte van de reparatie kosten vooraf. Contact vanaf meet aan met dezelfde persoon. Weegschaal werkt weer prima en hoefde dus niet te worden weggegooid.

snel bezorgd

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.