snelle, perfecte en goede levering.

ik kende het bedrijf niet, en ben het via online shopping tegen gekomen. het aanbod was zeer concurentiël, en ik heb er een weegschaal aangekocht. Breinler heeft voor een snelle, vlotte levering gezorgd, dat zeker evenwaardig is dan een fysieke aankoop. ook op snelheid had ik de goederen binnen de 48 uur aangeleverd gekregen. top, Breinler wordt nu onze leverancier van alle weegschalen.

Goede weegschaal en snel geleverd

Ik zocht een weegschaal die nauwkeurig is en tot 10 kg kon wegen. Via de Website van Breinler had ik er snel 1 gevonden. Direct besteld, weegschaal werd de volgende dag geleverd. Helemaal prima

Binnen 2 dagen in huis, prachtige weegschaal met koffer.

Mooie weegschaal doet het goed

Snel bezorgd en goeie kwaliteit!

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd op 30 december

Super !

Snelle verzending voor deze fantastische weegschaal waar we opvangkittens makkelijk en correct kunnen mee wegen. Dank U wel !

Snelle levering, keurig verpakt.

Super blij met mijn mooie weegschaal. Voor hobby bakker onmisbaar!

Geweldig super snel geleverd

Super service en dat met de feestdagen de weegschaal kwam gewoon de volgende dag klasse

top

Snelle levering van mooie weegschaal. Zelfs in de drukke kerstperiode Nog niet in gebruik genomen maar ziet er erg professioneel uit. Ga in het nieuwe jaar mee aan de slag, Geef cijfer 8 omdat het te kort dag is qua gebruik

top weegschaal, snel geleverd en goed verpakt.

De weegschaal werkt perfect, makkelijk schoon te houden en compact van formaat.

Zeer snelle en goedverzorgde levering

Eindelijk weer een bedrijf dat precies doet en levert wat hij adverteert

Makkelijk besteld en snel geleverd, een fijn apparaat om mee te werken.

Makkelijk besteld en snel geleverd, een fijn apparaat om mee te werken.

geweldig

Weegschaal voldoet meer dan boven verwachting weegt nauwkeurig ben er heel blijmee

Goed , zoals het behoord

Zoals boven omschreven!!!!!

Mooie weegschaal netjes afgeleverd en snel voor een scherpe prijs.

netjes afgeleverd en snel voor een scherpe prijs.

Ik ben super content van de weegschaal ook was die zeer vlug aan huis besteld moest ik in de toekomst nog iets nodig hebben bestel ik zeker bij jullie

Mooi toch!

Mijn moeder heeft al verschillende weegschaaltjes versleten/opgebruikt, om nu een weegschaal te geven waar ze langer als 10 jaar plezier van kan hebben, koos ik voor deze Breinler weegschaal. Nu maar afwachten wat zij gaat vinden van de Breinler Weegschaal!

Goed en snel geleverd

Ik heb een goede ervaring met Breinler,kon achteraf betalen en het werd met 2 dagen al geleverd!

Snelle levering, werkt goed

Ruime collectie, en snelle levering

Geen orgineel factuur aangeleverd

Goedemorgen, Afgelopen week heb ik een email gestuurd met het verzoek om ons een origineel factuur ( bijlage ) te sturen van inkooporder 3000036413 Tot op heden heb ik deze nog niet mogen ontvangen. De wijze waarop jullie het nu sturen kan niet worden verwerkt in boekhoudprogramma. Hoop dat jullie ons kunnen helpen ?

Alles volgens afspraak geleverd . Zelfs de volgende dag . Unit lijkt erg goed te werken . Maar ik heb het pas 1 x gebruikt.

De perfecte tafelweegschaal voor de thuisbakker

My Weigh Maestro 8kg x 0,1gr is voor de perfecte tafelweegschaal. Weegt tot 8 kg met een ingebouwde maar aparte grammenweegschaal en aan te sluiten op het lichtnet. Geen gedoe meer met batterijen die net leeg zijn als je de weegschaal nodig hebt. Fijne en snelle levering zoals beloofd. Voldoet aan al mijn wensen!

Stevige weegschaal voor huisdieren.

Heel blij met deze weegschaal. Heel geschikt voor het wegen van katten. Stabiel en groot genoeg.

Al vele weegschalen besteld - altijd goede ervaring

Al vele weegschalen besteld. Altijd snel geleverd.

Snelle levering en duidelijke instructies

Overzichtelijke webpagina en tegen scherpe prijzen

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.