vlotte service en snelle feedback op vragen.

Top ervaring

IK WACHT NOG STEEDS OP DE LEVERING!

IK WACHT NOG STEEDS OP DE LEVERING!

Zeer stevig

Zeer stevig toestel en grote plaat om iets op te leggen. Het afneembaar display is een extra troef.

Zeer stevig

mooi voorstel nadat product niet meer voorradig was.

mijn besteld product was niet meer voorradig bleek na bestelling. De dag nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik telefoon van bedrijf met voorstel ofwel terugbetaling, ofwel alternatief. ik heb gekozen voor een gelijkaardig alternatief en daar is niet moeilijk over gedaan. Twee dagen na datum is alternatief netjes geleverd.

mooi voorstel nadat product niet meer voorradig was.

Snelle levering van een goed product tegen een nette prijs

Snelle levering van een goed product tegen een nette prijs

Op tijd en goede service

Top weegschaal

Werkt goed. Nauwkeurigheid uitstekend.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit !

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.