Zeer fijne stabiele weegschaal

Zeer fijne stabiele weegschaal die je op 2 manieren kunt gebruiken. Met een stekker of met batterijen. Weerbaar tot 6 kilo.

zeer tevreden want zeer snel weegschaal gevonden die ik zocht

ik was op zoek naar een weegschaal die dagelijks mee kan in de wagen naar klanten. Dankzij jullie aanbod vond ik zeer snel wat ik zocht en onmiddellijk in een handige plastic koffer, 2 vliegen in 1 klap! Hopelijk kan deze weegschaal op deze manier jaren mee!

Hier kan ik kort in zijn; "perfect".

Mijn ervaring met Breinler is zeer positief zowel de bestelling, het volgen van het artikel en de aflevering. Super. Bedankt en een vriendelijke groet

My Weigh Meastro Keukenweegschaal

Alles naar wens, mooie weegschaal nauwkeurig

Betalingsproblemen direct opgelost.

Mooi product jammer dat er gelijk bij staat dat te hard drukken op kleine weegschaal niet onder garantie valt. Kleine weegschaal lastig eruit te krijgen zonder weegschaal op te tillen. Weegschaal werkt goed. Ijken met vijf kilo is lastig wat heb je in huis van 5 kilo gewicht? Track en trace niet gehad en postbezorger stond al voor de deur kwam gelukkig net thuis.

Snel geleverd!

Weegschaal werd snel geleverd. Of het product zelf goed is weet ik nog niet.

All super

Snel verzonden mooie top product voor leuke prijs

Snel en goed

Werkt prima

Magnifique

Prachtige weegschaal besteld op aan raden van een bakster. Gewoon geweldig. Wist van het bestaan niet af. Nooit meer anders. Ik ben er zooooo blij mee.

Perfect tot nu toe. Precies wat ik wilde.

Ben steeds aan het kl...n geweest met andere schalen duur, goedkoop en steeds sloegen ze af. Deze KD-8000 is voor mij de Maybach onder de schalen. Dus voldoet aan alle kanten. Perfect

Snel besteld en prima communicatie

Overzichtelijke website waar je snel vind wat je zoekt. Bestellen en terugkoppeling gaat erg vlot.

Perfect verzorgd

Wij als KM Frigo BV zullen nooit voor een andere leverancier kiezen , wat Breinler hier neerzet kan gewoon niet beter

Snelle response

Goede weegschaal voor een mooie prijs

Goede weegschaal voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Zeer snel geholpen.

Wat een aanbod. Een zeer overzichtelijke site. Mooi toestel gevonden voor mijn job. En snel geleverd Een echte aanrader

Snel en netjes bezorgd

Binnen twee dagen de producten netjes ingepakt bezorgd. Top!

Weegt secuur

Het is fijn om je baby zelf te wegen en dit gewicht in de gaten te houden. Zo weet je zeker of je baby groeit!

Fantastische goede weegschaal,!!!!

Ben een Cattery van Oosterse en Siamese kittens... Altyd problemen gehad met weegschalen .. Deze tot op de gram juist, ben super gelukkig.. Iedereen aan te raden . Zou nog sterretjes bijzetten als ik kon .. Voor mij ,********************* Top .

super product

Weegschaal doet gewoon wat hij moet. Na gebruik gemakkelijk terug op te bergen. Schermcovers is een mooi extraatje, zeker als je met natte of vuile handen aan het werk bent.

Aanrader voor anderen

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, werd de weegschaal heel netjes en snel geleverd. De weegschaal ziet er fantastisch uit en deze is ook nog eens makkelijk mee te nemen omdat deze inklapbaar is. Ik raad de Weegschalen dan ook zeker aan.

Uitstekende service

Levering was snel en correct.

snelle levering, alleen kan niet inloggen op website

De levering is zeer snel en goed, alleen kan nog steeds niet inloggen op de website.

Snel eenvoudig goed

Ik zocht een grote weegschaal Deze vond ik via internet Even de gegevens uitwisselen en de volgende ochtend om 8:30 kon ik beginnen met wegen Mooie weegschaal snel geleverd top

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.