Snelle en vlotte service. Direct verzonden volgende dag in huis

Goede uitleg

Een adapter besteld helemaal naar behoren, bedankt voor de goede zorgen

Best wel goed

De aflevering was echt snel . Bedankt

Uitstekend!

Goede weegschaal, goede prijs!

Hele goede communicatie, van elke stap in het proces krijg je een mail, snelle levering en een super goede weegschaal. Had ik veel eerder moeten doen!

Ondanks de slechte reviews op internet toch een bestelling gedaan Ik ben positief verrast dat mijn bestelling in goede orde is ontvangen binnen 2 dagen Prima service en product ook prima Jullie verdienen daarom ook een pluim

Netjes en oprijd geleverd

Een goede weegschaal erg blij mee

Op tijd geleverd gelukkig met post.nl Ik heb deze weegschaal aan geschaft omdat hij procenten uitrekent wat handig is met brood bakken. Een top weegschaal precies wat je bij Breinler kan verwachten.

prima geregeld

Weegschaal doet wat beschreven staat. Breinler doet wat ze zeggen. Volgende dag in huis. Keurig.

super weegschaal !!

Ik kan nu weer precies bijhouden hoe zwaar mijn konijnen zijn.

Snelle levering en product zoals omschreven ontvangen en werkend.

Zeer plezierige weegschaal voor een passende prijs. Het opvouwbare mechanisme maakt het praktisch handelbaar.

Mijn pakket werd snel geleverd, alles was goed verpakt en de weegschaal is erg mooie en handig in gebruik.

Goed en snel

Makkelijke site. En een snelle levering.

Mooi pruduct, snel geleverd

Levert zoals het moet

Artikel wijkt niet af van de afbeelding en is de volgende dag al in huis

Mooie compacte hangweegschaal

Deze weeghaak is top, kan tot 200 kilo wegen en is duidelijk af te lezen. Zeer blij mee!

Snel in huis en een top weegschaal

Na besteld te hebben had ik de weegschaal snel in huis Een mooie weegschaal voor een mooie prijs Hij werkt perfect

niet goed

heb na 4 weken weegschaal nog steeds niet ontvangen

Nette levering goed product

Zie hierboven

Een Zeer bruikbare weegschaal!

Een zeer bruikbare en goed ogende weegschaal zonder ingewikkelde instellingen . Het is erg handig/makkelijk dat het bedieningsfrontje er af kan en de weegschaal ook gebruikt kan worden zonder steeds te hoeven bukken om onder een doos naar de display te hoeven kijken. Aanrader dus!

Snelle vlotte levering

Uitstekend. Snelle levering van het gewenste product. Betreft een super weegschaal. Het was goed verpakt.

Product goed en een vlotte levering

Fijne weegschaal die ideaal is voor het wegen van onze pups . Zitten er prettig en veilig in . Daarnaast ook voor andere doeleinden te gebruiken duidelijk afleesbaar scherm .

perfect

Makkelijke website snelle verzending de Weegschaal is precies wat ik nodig heb.

Ben goed geholpen nadat bleek dat ik 3 batterijen miste.

Gut, aber ein kleiner Irrtum in der Anleitung

Das Gerät soll während 10 Minuten aufwärmen, aber es schaltet nach 3 bis 4 Minuten aus.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.