Top met alles

Zeer overzichtelijke web schop, goedkoop en toch degelijk materiaal. Zeer goede opvolging en kommunicatie. En supper snelle verzending ....zo snel het lijkt Breinler wel ..... Alles prima verlopen 't kan niet beter dank u

Levering is uitstekend verlopen en het apparaat moet nog gebruikt worden

Alles is uitstekend

Heel precies

Just in time levering

Goed materiaal

Het is een uitstekend product . We hebben er veel plezier van .

Prima product

Product werd snel bezorgd en voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Chapeau!

doen wat ze beloven

komen afspraken na en zijn klantgericht

Erg tevreden met de universele adapter

Het advies gekregen om een universele adapter te bestellen bij Breinler. Binnen een aantal dagen deze ontvangen en doet naar behoren. Erg tevreden!

Prima aankoop

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

De vlotste aankoop tot nu toe !

Aankoop heel vlot, levering door P n.l minder wegens grote drukte …

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Weegschalen snel ontvangen. Alles goed verpakt.

De aankoop ging niet vlot, omdat ik zonder BTW moest hebben. Na enkele pogingen hebben jullie zelf de bestelling geplaatst. Daarna ging het vlot.

Weeg alles af

Goed behulpzaam,aandacht,oplossings prijs,gericht

Weegt wat het moet wegen

Het is mooi dat deze vanzelf in pauze stand valt als je hem ff niet gebruikt, dat spaart stroom zeker als je mobiel bent zoals een marktkramer

snelle service, en goed mee gedacht over hoe de weegschaal het snelst bij ons kon zijn. Top!!!

Snel en correcte levering

Snelle en correcte levering

Gezorgd voor snel antwoord op probleem en met een perfecte oplossing die snel geleverd is.

Fijne service, door direct oplossing te geven met juist product en dit ook snel geleverd.

Snel geleverd, product goed

Snel geleverd, product precies wat het moet zijn!

Deze weegschaal is mijn favoriet

Deze weegschaal kende ik, want mijn vorige weegschaal was hetzelfde maar deze is inmiddels stuk, na negen jaar gebruik. Deze weegschaal neemt bepaalde berekeningen voor zijn rekening wat erg handig is. Daarom is voor deze weegschaal gekozen.

Nog geen levering ontvangen

Zoals bij zo vele, wordt er een snelle levering beloofd. En idd het wordt snel verstuurd, echter de koerierdiensten zijn traag. Echter daar heb je als klant niks aan. Het is de leverancier die de koerier kiest en de belofte doet. Een loze belofte spijtig genoeg. Waar ze wel iets aan kunnen doen is wachten tot levering is gebeurt voordat ze een review vragen. Echter dit is niet het geval. Ook kiezen ze voor Kiyoh om reviews te plaatsen. Hier heb je niet veel mogelijkheden. Je moet je mail adres opgeven (weg privacy) en aanbevelen is zwart wit (ja of nee) terwijl ik nog niet kan opgeven. Vrijwillig invullen en AVG is een contradictie. Je kan geen anonieme review plaatsen bij Kiyoh. dus tja.

Snelle bezorging en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De weegschaaltjes zijn snel geleverd en de prijs was prima. De weegschaaltjes voldoen volledig aan de verwachtingen.

Ik ben zeer tevreden

Werkt prima.hond gaat er makkelijk op zitten om te wegen .daarna inklappen en weg zetten neemt zo weinig plaats in weegt zeer nauwkeurig dus prima goede info

juiste onderdeel besteld en verkeerde geleverd

Kan gebeuren wacht nu op het juiste onderdeel

Snelle levering prachtig product

Snel duidelijk en een top weegschaal super accuraat en mooi formaat

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.