Ziet er prima uit

Is prima weegschaal. Alleen voor ons niet handig springt per 20gr omhoog of naar beneden. Dit is voor ons niet handig. Koffer en alles is verder netjes!

Is nog niet geleverd

We hebben nog niets ontvangen

Een goede aankoop voor wegen van onze geboren kittens

snel bezorgd dudelijk no pro

snel bezorgt alleen iets teveel correspondentie, tja dat heb je met die webshop software van tegenwoordig. Product goed en goed beschreven.

ruime keus, goede prijs, snelle levering

Uitstekende service

Snel - Precies - Nauwkeurig

Geweldig goed en makkelijk te gebruiken

Zeer makkelijk in gebruik

Voldoet prima erg blij mee.

Snel verzonden, prachtige weegschaal. Heel blij met de %functie.

Product werkt niet

Produkt werkt niet

prima levering

Snelle levering en goed product

Is een prima weegschaal en niet duur

Prachtige weegschaal

Nog niet eerder zo'n degelijk weegschaal gehad volledig RVS, een echte aanrader

Heel gebruiksvriendelijk maar valt weegoppervlak valt kleiner uit dan beschreven

De weegschaal is geschikt voor hobby bakkers maar in de beschrijving staat dat het weegoppervlak 18 cm x 18 cm bedraagt maar dit valt toch net iets kleiner uit.

Zeer snelle levering

Snelle reactie en net de weegschaal waar we opzoek waren Zeer te vreden

Correct!

Eenvoudig om het juiste productie vinden op de site, makkelijk te bestellen, levering zoals aangegeven!

Snel en professioneel

Weegschaal werd snel verstuurd. Goed verpakt. Precies wat je wenst als klant.

Goede kwaliteit met snelle levering

Alle beloftes die werden gemaakt, werden ook daadwerkelijk ingelost.

prima weegschaal

Bedankt voor de communicatie via de mail!

snel

door jullie supersnel geleverd,maar door Post.nl te laat geleverd dus lag niet aan jullie Post.nl is slecht met bezorgen .

Supersnelle en nette levering

Voor het eerst als bedrijf bij Breinler besteld Apparaten voldoen aan onze eisen snel geleverd en netjes verpakt

Perfect voor het precies afwegen ingredienten

Heb deze weegschaal nu een paar dagen in huis en ben tot nu toe zeer tevreden. De rede van de aanschaf is voor het afwegen van kleine hoeveelheden gist, zout en andere ingrediënten en dat werkt perfect. Het enige dat ik kan aanmerken is dat het bijgeleverde schaaltje erg los ligt wat naar mijn idee met 4 ribbeltjes net even ietsjes stabiele op de schaal had gelegen.

Juiste kabels geleverd weegschaal werkt weer top

Snel en handig Top Servies

Gisteren maar gebeld waar de weegschalen blijven, nog niets ontvangen

Heb gisteren maar eens gebeld waar mijn bestelde en betaalde weegschalen blijven. Blijkt dat 1 weegschaal niet op voorraad is en men is vergeten om mij daarvan even op de hoogte te stellen. Goede nieuws is dat het wel heel keurig is opgelost en ik waarschijnlijk Dinsdag aanstaande de weegschalen ga ontvangen. Iedereen kan foutjes maken of iets vergeten en dat is helemaal niet erg als je dat gewoon durft toe te geven en het gewoon netjes oplost zoals in dit geval

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.