Goede uitleg en snel geleverd dus erg tevreden.

Komt afspraken na.

Prima service. Scooter besteld en werd met drie dagen geleverd, hadden geluk met de route. Alles volgens afspraak en goede prijs.

Goede scooter, prettig telefonisch contact, goede bezorging, goede uitleg, vriendelijk!

Vriendelijk geholpen en heel goede service. Alles duidelijk vermeld.

Hele goede service

Ondanks dat alles via de mail ging, was alles heel duidelijk en bij de levering was de uitleg ook uitstekend

Goede levering

Normaal krijgt een track en trace code vooraf zodat men weet wanneer het pakket komt die heb ik niet gehad. Onverwacht stond de bezorger voor de deur

Super scooter. Niet duur. Service geweldig

Helemaal super!

Super geholpen bij al mijn vragen. Snelle levering goede uitleg gekregen. Ben zo goed behandeld dat ik er nog een scooter gekocht heb voor mijn vrouw!

Goed advies, mooie brommer

Duidelijke uitleg, en toch snel geleverd.

Electrische scooter gekocht. Keurig geregeld!

Prima geregeld

tot nu toe keurige afhandeling

Na bestelling binnen week thuis afgeleverd met kenteken. Goede tekst en uitleg over de scooter.

Snelle en duidelijke service.

Door zelf de accu niet op de juiste manier op te laden hield deze er voortijdig mee op. Nieuwe accu besteld en hierbij, telefonisch, duidelijke instructie gekregen wat de juiste gebruik en oplaadwijze is. Op deze manier kan ik nog vele veilige kilometers maken met een energiezuinige scooter.

Positieve ervaring door goede voorlichting en service

Voordat ik tot aanschaf scooter overging, heb ik 2 verschillende scooters kunnen uitproberen d.m.v. proefritjes. Ook goede uitleg gekregen van medewerker. (filiaal Leeuwarden). Ik vind dat ik zeer goed ben geholpen.

wilde eigenlijk een mat bruine Vicenza, maar levertijd was nog 5-6 weken. heb nu een witte besteld die binnen een week is geleverd! Eerste 100km al gereden, rijdt super. Prima tevreden over scooter en aflevering.

Matig

Moeite met de bestelling online En de telefonisch communicatie En na een paar bellen werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan Aflevering en uitleg was prima

Goede snelle service

Super geregeld.

De persoon dus kwam afleveren krijgt een pluim voor zijn correcte aflevering en zijn duidelijke uitleg. Hij nam er de tijd voor. We zijner erg blij mee. Fam D van Ginkel Oude Barneveldseweg 55 3925 TA. Scherpenzeel

Super service!

Snelle afhandeling van bestelde scooter,snelle levering tot aan de deur,ook nog goede uitleg over hoe de scooter werkt,prima service!

Vriendelijk personeel, snel op afspraak geholpen

alles goed

Heb pas de Vicenza elek scooter thuis bezorgt gekregen. Heel aardige man en alles goed uitgelegd. Ik rij enkele weken op de scooter ,en het rijd wel zo goed en lekker. 2de elek scooter thuis gekregen de E-Nice elek op 12-12-2020 .De zelfde aardige man zeer goed uitgelegd Heb nu 2 elek scooters van www.online-scooters.nl. Ben zeer tevreden. fijne dag Peter.

Goede ervaring

n.v.t

Goede ervaring

alles is goed verlopen van bestelling tot bezorging en de man die hem bezorgde gaf ook een goede uitleg top raad ze zeker aan

Op tijd zoals afgesproken de nw scooter met een prima uitleg van een hele aardige man . De scooter voldoet aan alle verwachtingen heel tevreden klant tot nu toe

Brommer is prachtig en er is veel tijd uitgetrokken om uit te leggen hoe de brommer werkt, TOP!

Mooie scooters voor een mooie prijs. Bij aflevering van de scooter een heel goede uitleg gekregen. Ik kan iedereen aanraden die een scooter wil kopen het bij online scooters te doen.

Uranusweg 10

8938 AJ Leeuwarden