Prijs/kwaliteit is erg goed!

Snelle levering, duidelijke communicatie en natuurlijk een perfecte prijs voor een paar leuke schoenen. Ik kom zeker terug!

ruim assortiment/merken voor een betaalbare prijs

bestel er al jaren en kom geregeld in de winkel zelf, koop bijna elk jaar een paar schoenen.top-qualiteit

Boven verwachting

Het was mijn 1e kennismaking met dit bedrijf en ik had er nog nooit van gehoord, maar het bestellen ging makkelijk en een dag later werd al geleverd. Zo kan het dus ook. Het was onze eerste, maar zeker niet de laatste keer, dat we er zullen bestellen! Een echte aanrader.

Supersnelle levering en mooie schoene

Mijn schoen zijn supersnel en netjes geleverd tegen een goede concurrerende prijs! Ik ben er blij mee.

Snelle levering mooie kwaliteit schoen

Top sneakers en de volgende dag geleverd

Het bestellen ging super makkelijk en de schoenen werden de volgende dag algeleverd

Geweldig bedrijf

Snel geleverd goede service

Hele snelle nette service

Goede prijs hele snelle levering top bedrijf

Mooie kwaliteit schoenen voor een mooie prijs

Snelle levering en zelfs met kleurplaat bij de kinderschoentjes

Leuke en mooie schoentjes voor onze dochter. Snel geleverd en heel attent een leuke kleurplaat toegevoegd.

100% tevreden!

Heel tevreden met de service.

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en makkelijk via de winkel retourneren. Aanrader en voor herhaling vatbaar. Personeel in winkel ook zeer vriendelijk en hulpvaardig!

fijn bestellen, mooie prijs

Skechers in het wit, helemaal leuk en voor een superprijs. wel rekening houden dat ze (voor mij) altijd een maat groter vallen. lekker snel bezorgd via Post NL

snelle service, goede artikelen

Goede en snelle service

Makkelijk, overzichtelijk, goede en snelle service, prima kwaliteit

Ze doen wat ze beloven, snelle levering en keurig verpakt!

Ze doen wat ze beloven, snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering. Goed ontvangen. Zeer tevreden!

Snelle levering, goed product

Besteld, snel geleverd, schoenen waren goed. Duidelijkeomschrijving voor eventuele retour.

Leuke prijs, snel bezorgd, prima schoenen!

De enige reden waarom ik geen 10 geef is omdat de doos van een ander paar schoenen is dan ik voor mijn dochtertje had besteld. Verder kan ik deze winkel alleen maar aanbevelen! Makkelijk besteld, snel ontvangen, het de schoenen zelf zijn prachtig.

Schoenen zitten perfect

Zeer snelle levering.S"middags besteld en de dag erna om 12.00uur in huis.

Perfect.

Mooie schoenen en snelle levering.

goed product snelle levering

pakketje kwam snel erg tevreden, goede prijs

Mooie schoenen, snelle levering.

Shoetime heeft een mooie collectie schoenen. De schoenen worden snel geleverd en zijn keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen. Bedankt!

Prima mooie schoenen tegen een leuke prijs

Bestelling was snel binnen.

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen