Product zou op voorraad zijn blijkt niet

Product zou op voorraad zijn blijkt van niet. Zou afgestuurd zijn niet dus. Contact gezocht foutje . Na 5 dagen alsnog verstuurd. Krijg je een mail uw Product heeft vertraging. Lijkt er niet op

Snelle en goede service

Overzichtelijke site, goede service!

Kwaliteit

Hoofdschema laat los. Van binnen kant. Over kwaliteit vind ik matig … Mvg marcel van de keuken.

top service

in eerste instantie ging er iets mis met de bestelling, na contact met Pothelm opnieuw besteld en binnen 24 uur geleverd.

Snelle levering. Voldoet helaas niet.

Keurig en snelle levering van bestelde goggles. Deze zouden over een bril moeten passen maar helaas doen ze dat niet.

Helemaal top!

Snel geleverd en prima verpakt!

Alles prima gelaufen. Gerne wieder…

Goed bedrijf

Pothelm is goed bedrijf op verschilende vragen per mail snel antwoorden ook telefonisch goed bereikbaar helm is een prima en goed product

Eerlijke product omschrijving en supersnelle levering!

Eerlijke product omschrijving en supersnelle levering!

Snelle en correcte levering!

Mijn motorhelm werd snel en goed verpakt geleverd. Heel mooi aanbod aan goeie prijzen!

Een aanrader.

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de helmvizier.

Goede ervaring snelle levering

Duidelijke omschrijving geleverd wat er word aangeboden

Schnelle Lieferung und sehr gute Ware

Top Service und schnelle Lieferung! Nur zu empfehlen!

Goeie en betaalbare producten.

Snelle verzending,top

Prima helm. Goede pasvorm. Zeer tevreden.

prima product, degelijke verpakking , order netjes afgehandeld

prima product, degelijke verpakking , order netjes afgehandeld

Supper service

Heel blij met mijn moto bril,supper vlug geleverd,echt top

Prima zaak

Prima zaak

Super geregeld en snel

Mooi product pas vorm goed klopte precies wat er in de beschrijving stond. Helm was op voorraad in de avond besteld 2 dagen later binnen top.

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Snel

Sehr gute Qualität

Prompt wurde geliefert

Snel en goed

Snel, duidelijk en goed

Snelle en goede service

Mijn klacht over een productiefout werd binnen 24 uur snel en naar tevredenheid opgelost. Klantenservice zeer vriendelijk en meedenkend!

Arrived in good shape

Easy to deal with , thanks

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!