Geweldige service

Nadat ik een Redbike helm rb 500 besteld had kreeg ik een verkeerd model opgestuurd. Gelijk een telefoontje gepleegd en direct de serviceafdeling aan de lijn.(Dat is niet niet bij iedereen zo!) de volgende dag al het goede model. Die vond ik een beetje krap. Geen nood ik mocht de verkeerde en de te krappe helm terug sturen, hiervoor maakten zij een retourlabel aan die ik kon uitprinten. Na het weekend had ik de juiste maat in huis, klasse!

Mooie brillen en goede kwaliteit

2 motorbrillen besteld en voldoen helemaal aan de verwachting. Snelle en correcte levering

Prima prijs.Snel geleverd.Goede pasvorm

Grote keuze,niet duur en goede kwaliteit.

Prima service en snelle levering.

Na ontvangst wilde ik het artikel ruilen. Dit is uistekend geregeld. Na 3 dagen het juiste artikel ontvangen. Klasse.

Schnelle Lieferung

Sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie helm voor net bedrag

Mooie helm voor net bedrag.

Ruime keuze. Vlotte service

Makkelijk te vinden producten op de website. Vlotte en snelle levering nadien.

Vriendelijk bedrijf

Gewoon super vriendelijke mensen die er werken

Correct en vlotte service

Overzichtelijke website-vlotte en veilige bestelprocedure-goede mailcommunicatie en track&trace-best wel snelle levering. Keep on doing the good work. Kwaliteit en draaggemak van de helm is ok. Het kinriempje mocht iets langer zijn. Staat nu op zijn langst en is maar net goed. Intercom plaatsen ging vlot.

Alles netjes verpakt en ontvangen !juiste communicatie en procedure, top!

goed uitziende helmen, past goed snelle levering.

Zeer attent, goed en snel afgehandeld

Quick shipment and exchange ( because size was wrong chosen )!!

Shipments within 2 days , easy reachable for questions by phone

Super service

De helm die ik wilde was niet op voorraad, ik kreeg snel bericht dat ik weer kon bestellen. Helaas was de helm defect. Binnen 24 zonder problemen een nieuwe helm opgestuurd gekregen. Super service

Goede pasvorm

Deze helm past mij goed. Twee maten groter genomen omdat ik dreadlocks heb. De maat klopt met de matentabel. Levering is opvallend snel!

Goed en snel en goede informatie

Prachtige helm!

Helemaal tevreden met de prachtige helm, kleur er van en bijpassende bril!

Deliverable

- Fast delivered - Good product - Cool vintage stylish

Keurig geregeld

Snel en netjes geleverd. Helm was helaas niet helemaal wat ik zocht. Retour melden en terugsturen ging makkelijk. Keurig snel geregeld en met 2 dagen geld terug. Klasse!

Prima webshop en service

Helm had een afwerkingsfout. Gratis retour en snel omgewisseld voor een andere helm. Top service!

Mooie pothelm voor betaalbaar bedrag.

Heb 2 pothelmen gekocht voor op de Solex. 1 met blauwe strepen en 1 met bruine strepen. Ziet er prachtig uit. De bruine helm met bruine bril is mooier dan de bril die bij de blauwe helm , die is zilverkleurige, ziet een beetje nep / goedkoop uit. Prima helmen voor betaalbaar bedrag. Ben er erg blij mee.

Super helm

Ben al jaren op zoek naar een helm die lekker zit en goed past . Dit is een aanrader licht mooi klein top

TOP

Snelle levering; producten geheel naar wens !

Duidelijk, overzichtelijk en snelle levering! Blij verrast :)

Prima service en contact

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!