Besteld, thuisbezorgd, maat was niet goed. Kon zonder probleem geruild worden voor de goede maat. Klant vriendelijkheid was super!

naar verwachting

keurig verzorgd verpakt en binnen redelijke tijd afgeleverd

Gevonden wat ik zocht

Motorbril besteld, bij het ophalen in Hengelo meteen gepast. Bleek niet de goede pasvorm, maar kon meteen ruilen voor een betere. Goed advies gekregen. Nu tevreden met de bril.

Mooie helm nog niet gedragen

Wel jammer de bezorger had de doos voor de deur gezet,terwijl er een briefje op de deur zat afgeven bij de buren! Voor hetzelfde geval is de helm weg

Goede prijs kwaliteit verhouding

De site is duidelijk En de levering ging ook snel

Goede

Klantvriendelijk

Reageren meteen op vragen via de mail, zijn allert en vriendelijk aan de telefoon. Kortom goede ervaring en raad de site aan.

helm

prima adres!

Snel, goede service en kwaliteit

Mooie spullen, fijne service en binnen 2 dagen binnen. Goeie shop!

Snelle nette levering en product voldoet aan de beschrijving

positief

snel geleverd

Goede service!

Heel klantvriendelijk en service gericht. Had 2 helmen besteld waarvan 1 retour moest vanwege de maat. Daar moest ik wel verzendkosten over betalen terwijl bij de originele bestelling ik genoeg uit gaf. Maar verder top. Blij met de helmen.

Top!!

Keurig nette levering. En ben ook blij met de helm

Keurig antwoord, alles netjes geregeld.

Zeeer goede service!

Duidelijke tekst en foto’s in de webshop. Bestelproces duidelijk en makkelijk te doorlopen. Gisteren besteld vandaag in huis.

Leuk bedrijf en aardige mensen aan de telefoon

Topper

Mooie retro helm en volgens levertermijn geleverd. Zou zeker aanbevelen om bij Pothelm te kopen.

Na een niet beantwoord telefoontje werd ik 's avonds nog terug gebeld en daarna zeer vlotte en correcte afhandeling. Zeer tevreden.

Had per abuis de verkeerde maat besteld , s,avonds nog kontakt gehad volgende dag terug gebeld geen enkel probleem om de bestelling te wijzigen twee dagen later is de helm bezorgd . SUPER SERVICE. voor mij een 10

Snelle levering!

Ook na een retournering (verkeerde maat) snel de juiste handschoenen ontvangen

Snel geregeld en goede service!

Goed product met super service

Bij het bestellen van de helm had ik per ongeluk een XS ipv een XL besteld. Omdat XS waarschijnlijk geen hele gangbare maat is werd ik gebeld om te vragen of de XS klopte. Hierdoor toch de goede maar ontvangen. Top service!!

Zeer professioneel bravo

Zeersnelle en correcte levering. Alsook beleefd en helpend aan de telefoon

Heb 2 helmen besteld maar heb geen brillen bij gekregen die zogezegd gratis waren

Heb 2 pothelmen besteld voor mijn vriendin en ik maar we hebben de brillen er nie bij gekregen

mooi assortiment en goede prijs

Kon alles makkelijk vinden op de site. Mooi assortiment en goede kwaliteit/prijs.

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!