Achteraf bleek dat de van de 2 bestelde helmen maar 1 voorradig was en waarschijnlijk ook niet meer binnen zou komen. Prima alternatief voorgesteld en snel geleverd.

Overzichtelijke site met goede producten

Snel besteld, snel geleverd, voldoet aan verwachting

Duidelijke website. Maatvoering klopt. Snelle en zorgvuldig verpakte levering. Kortom: top!

prima, besteld en ontvangen.

prima, besteld en ontvangen.

Supersnel geleverd. Mooi product. Goede informatie vooraf

Aanrader!

Prima service. Snelle levering en prachtige handschoenen. Zeer tevreden……

klappte alles bestens

perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gewoon alles goed geregeld.

tip top geregeld.

Goede ervaring

Mooie foto’s Goede afwikkeling

Prettig kunnen overleggen over aangepaste adressering

Voor mijn retro bike, een 2011 Kawasaki W800, ook maar een retro helm besteld, De BHR 811 vintage jethelm. Moest bezorgd worden op mijn adres in Spanje ( in de campo, zonder huis nummer) Hierdoor moest het adres worden aangepast, anders dan de normale bestelpagina kan verwerken Goed kunnen overleggen, waardoor het pakket met de juiste aanwijzing bezorgd kon worden. Kwam ook nog binnen een week aan , wat sneller dan was verwacht. Bezorgkostten waren ook nog prettig geprijsd Kortom, dik tevreden met alles

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik zocht iets voor mijn pothelm waarvan ik dacht dat het niet ME’ers bestond, maar vond het bij Pothelm op de site. Het klepje voor op de helm maakt het toch wat minder Willempie zeg maar. De prijs was heel netjes en het klepje past prima op de helm. Heel snel verzonden voor een normale verzendprijs. Zeker de moeite waard om eens te kijken op hun site, waar overigens veel meer op staat dan klepjes voor een helm!

perfect. alles volgens verwachting

perfect. alles volgens verwachting

Precies zoals het moet

Staat heel mooi en functioneel

Uitstekende service.

Ik had een motorbril besteld die helaas niet paste. Na contact contact gezocht te hebben kon ik langskomen om een andere uit te zoeken (ik woon er vlakbij). Helaas niets kunnen vinden en binnen een dag het geld alweer terug op de rekening. Helaas ben ik niet geslaagd in de aankoop maar de service was prima.

Super snelle levering

Super snelle afhandeling

uitstekend

Ik had autohandschoenen gekocht ,prachtig afgewerkt. Helaas een te kleinen maat. Pothelm verwijst naar gratis retourneren. Dat heb ik ook gedaan en bleek geen enkel probleem te zijn. Gewisseld voor een grotere maat en enkele dagen later ook verkregen . Een goede service met kwaliteit.

Van harte aanbevolen.

Heel goed materiaal en een snelle levering.

Bestelling

Nadat ik de bestelling had gedaan en betaald is deze keurig op tijd verzonden een bij mij aangekomen. Het product voldoet volledig aan de door mij gestelde eisen conform de beschrijving op uw website.

Kwaliteit & service.

Zeer mooie sets lederen racing handschoenen gekocht. Een set “met vingers” en een set “zonder vingers”. Zeer snel geleverd en qua maatvoering perfect. Je ziet, voelt en ervaart dat het echte kwaliteit handschoenen betreft. Beter iets meer betalen voor goede duurzame handschoenen dan voor het spreekwoordelijke dubbeltje op de eerste rang. Er komen nog twee bestellingen bij. Hetzelfde maar andere kleuren.

Product/prijs is prima. Bezorging ging niet volgens plan

Gekregen wat ik besteld had, voor een prima prijs. Alleen had ik een ophaalpunt opgegeven en werd het pakket toch voor de deur van mijn huis neergezet.

Super snelllllll

Snelle levering past perfect

Snel in huis, prima kwaliteit prijs verhouding

Mooi artikel! Goeie service

Prima product. Snel geleverd.

Alles naar wens.

De helmen waren snel geleverd en zien er top uit!

Prima service, gewoon goed geholpen

Ik ben ff bij ze langs gereden in Hengelo. Werd direct geholpen. Een net en overzichtelijk magazijn met voldoende voorraad.

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!