Ja mooi

Helm helemaal goed zoals op de site, levering ook toppie!

Snel, attent en vriendelijk

Ervaring minimaal , verpakking pakket uitstekend , evenals het bestelde product

Actiegerichtheid bij achterblijven vervoerder

Ondanks de bevestiging mail heb ik de bestelling nog niet ontvangen Na het initieel plaatsen van dit bericht is er direct met mij contact opgenomen. Issue lag bij de vervoerder. Deze is direct door leverancier benaderd. Dus alle hoop dat dit goed komt. Inzet vanuit pothelm dus goed. Nu de levering maandag afwachten. Ik stel wel mijn eerste oordeel positief bij vanwege klantgerichtheid en direct actie ondernemen

Snel, accuraat

Toegangbare site... Snelle levering

Topleverancier !

Racing handschoenen gekocht voor mijn classic car. Waren oorspronkelijk niet op voorraad maar twee dagen bericht ontvangen dat ze terug voorradig waren. Dag later zeer verzorgd pakket in de bus, kwaliteit van de handschoenen is perfect en de prijs is zeer competitief. Aanbevolen !

Snelle levering tegen topprijzen

Leuke producten, tegen scherpe prijzen. De levering zoals beloofd.

Vlotte en vriendelijke levering

Vlotte en vriendelijke levering

Tegenvaller

Bij het eerste telefonisch contact heel vriendelijk te woord gestaan. Toen ik een motorbril besteld had en deze niet paste heb ik de bril teruggestuurd. Kreeg echter 5,95 euro minder teruggestort. Retourneren is dus voor rekening van de klant. Was de eerste keer dat ik dit mee maakte. Jammer

Prima kwaliteit keurige mensen snelle levering

Slechtste levering ooit .

Geachte , Mijn bestelling is nog steeds niet toegekomen . GLS stuurt telkens e-mail dat het adres niet klopt . De chauffeur beweert dat dit adres niet bestaat . Dit terwijl andere vervoerders daar geen enkel probleem mee hebben . Ik begrijp dat dit niet Uw schuld is , maar ik zit er wel mee . Filip .

Prima service snel geleverd en netjes.

Gewoon goed

Àlles TOP !!!!

Doen wat ze zeggen , alles prima

Mooie Helm En Snelle Levering Service

Mooie Helm en Snelle levering Service

Snelle levering en goede kwaliteit

Door de duidelijke omschrijving wat betreft maten, heb ik precies de juiste handschoenen kunnen bestellen.

Goed bedrijf. Leuk contact snelle levering en goede pasvorm.!!!

Goede service! Goed bereikbaar!

Duidelijke overzichtelijke webshop. Helaas was er met de bestelling van ons vanalles misgegaan maar dit werd super netjes opgepakt. Telefonisch goed bereikbaar, dat vind ik een groot pluspunt. En ook belangrijk, mooie helmen. Tevreden mee.

Took possession of goods today.

I am very very pleased. The items ordered exceeded my expectation in Quality, thank you. I would not hesitate to purchase for this company again.

tevreden

goede webshop,vlotte levering

Zeer vlug geleverd

Prima geregeld

Je wordt goed geholpen,bij terugsturen geen probleem meteen nieuwe bestelling gedaan goede service.

Goed geregeld

Duidelijke site, Snel geleverd, Het product was echter voor mij niet de juiste maat, jammer want n bril voor op de motor met meekleurende glazen was voor mij de uitvinding. Makkelijk gratis retour en binnen enkele dagen mijn aankoop bedrag terug gestort.

Gewoon prima

Gewoon snel en goed geleverd

Mijn ervaring is goed

het product zo als omschreven

Zeer goede service

Snelle levering en retourneren geen enkel probleem!

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!