Prima product, goede prijs, maarrr…

Prijs kwaliteit kan ik niks van zeggen. Dat is prima. Op de site wordt geschermd met snelle levering. Pas als je hebt besteld en betaald wordt er verteld dat aan die leveringsvoorwaarde niet kan worden voldaan. Excuses als Corona komen dan voorbij ( nb. Ik schrijf deze review als Corona idd al lang en breed voorbij is).

Prachtige helm en handschoenen, snelle verzending en goed verpakt…Dank hiervoor!

Snel volgens afspraak

Prima helm

Goede service en op tijd geleverd

prima service en prima levering

Prima service en prima levering. bestelling voldoet naar verwachting.

Leuke helm, erg goed verpakt

Ik was verrast door de kwaliteit van verpakken. Een nauw sluitende doos om de helm die stevig was afgeplakt. De helm zelf is ook prima;)

Correcte service

Snelle en correcte service alles waar ik op hoopte.

Uitzonderlijk vriendelijke klantenservice

Ze hebben mij zelfs opgebeld toen ze vermoedden dat ik iets verkeerd besteld had, zeer vriendelijk!

Netje geregeld

Snelle levering en mooi product

Alles goed geregeld

Gewoon goed, !! Netjes, en heel klant vriendelijk

Excellent product

Product exceeded expectations. Delivery was earlier than expected. Would definitely order from here again

Leuke site

snelle service

Super zonneklepje

Universeel Zonneklepje besteld voor mijn scorpion Belfast carbon. Afstands maten van de drukknoppen stonden erbij, daardoor klepje besteld, snel geleverd en past precies top!

Niets op aan te merken!

Snelle levering, goede prijs, netjes verpakt. Prima ervaring.

Eenvoudig en zonder problemen bestellen

Helm besteld, ging zeer eenvoudig. Volgende dag al geleverd. Super!

Zeer goed.

Snelle levering, prachtig en soepel Leder, En een hele mooie verpakking. Al met al zeer tevreden.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Gemakkelijk te bestellen, concurrerend qua prijs en geen bezorgkosten.

knap materiaal, snelle levering en goede prij / kwaliteit

Ik heb 1 paar motorhandschoenen besteld, ik heb aan de hand van de tabel mijn hand op gemeten en kocht dus een maat M. Helaas paste deze niet. ik heb dan op goed geluk een XL besteld en deze paste perfect. Gelukkig heeft mijn vrouwtje een M maat. Dus de tabel is niet correct die jullie mee bij het product zetten. voor de rest geen klachten ;-)

erg goed

erg goed en snel

De helm bestellen was eenvoudig, maatvoeting duidelijk en verzending top!

Strakke service

Ik had twee paar handschoenen besteld maar blijkbaar 2x dezelfde maat en soort. Kreeg netjes een telefoontje waarin werd uitgelegd wat er aan de hand is en welke alternatieven er waren. Ook bijzonder snelle levering zonder enig probleem

Goede service snelle verzending

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!