leuke website, mooi assortiment met vlotte toegang

Bestelling perfect verlopen

Prima bedrijf

Mooie en goede producten, veel keus en snelle levering. Kortom: een aanrader om zaken mee te doen!

Vingerloze leren handschoenen

Super service. Helemaal TOP!!!!!

Oke

Lange wachttijd helaas maar producten zijn goed

Webshop ingericht op bestelgemak

Perfectie behoeft geen verbetering

Alles verloopt vlekkeloos bij pothelm. NL

Prettig geen verrasingen, dus goed

snelle levering alles prima

Voor mijn helm een zonneklep besteld ,volgende dag in huis .

Super Helm en snelle levering

Top helm en snel geleverd,

Excellent customer service

Excellent customer service from the beginning till the end. From reviewing the order with the client on the phone even without having paid it yet, and amending the order according to the customer need, the complete experience was excellent. It took 2 days and the order was already in Berlin. Thank you Pothelm.nl!

Prima snelle levering

Prima levering

Snel en behulpzaam

Telefonisch contact gehad, waarna ik via de website besteld heb en op locatie kon passen.

Ruime keus

Topservice!

Zojuist mijn pothelm met bril gekregen, echt een mooi en stoer product voor een mooie prijs. Wou graag een andere bril bij de helm, en na goede bereikbaarheid van de livechat, was dit besproken en geen probleem. Goede aanrader deze site!

Ontzettend aardige mensen en goede service!

Verkeerde maat helm besteld via externe site... géén probleem, stuur graag terug en wij leveren de juiste maat. Ben keurig op de hoogte gehouden van de levering en krijg er nog een geschenk bij óók ! Deze mensen snappen het nog. !!

Snel en prima service!

Handschoenen 1 dag na bestelling ontvangen. Snelle reactie bij het stellen van een vraag.

Ondanks verkeerde levering direct goed opgelost!

Verkeerde levering is snel en goed opgelost. Mooi produkt

Vriendelijke man, snelle afhandeling.

Gewoon goed

Qua prijs en wat je krijgt is goed in verhouding

Prima geholpen

Prima geholpen ,helm afgehaald in Hengelo.

Klantgericht

Helaas het verkeerde product gekregen maar de snelheid van reageren op mijn signaal en de service die daarna geboden werd maakten het weer helemaal goed!

prima service

Online besteld, direct bevestigingsmail en de dag erop track en trace. Perfect!

Nog niet ontvangen

Zou 25-02-2021 geleverd worden

• Would you recommend us? No

Top aankoop

Super mooie helm die ook nog eens kwa kleurstelling helemaal bij mijn scooter past. Op tijd geleverd, ben er erg blij mee

Alles correct verlopen

Perfect verlopen transactie en levering!

niet complete aflevering

25 euro extra betaald voor een extra oranje scherm, deze was niet meegeleverd. Ik heb dan geen zin om de moeite te nemen de molen van klachten in te gaan en laat het dan bij deze 1e en enige ervaring met pothelm.nl

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!