Helm past perfect , zeer goede kwaliteit en snelle levering

Super over de hele lijn

Product veel te lang onderweg

Ik heb het product nog steeds niet binnen, duurt al langer dan een week. Ik kan dus niets zeggen over het product maar wel over de lange levertijd (als deze uberhaupt nog komt). SCHANDALIG lang!!!! Bedenk u voordat u iets besteld bij POTHELM.

Een helm besteld en betaald, de volgende dag geleverd, dik in orde

Goede service en snelle levering

Prima website en levering

Prima website om te zoeken, te vergelijken en te bestellen. Ik mistte alleen een filter op kleur, misschien kan dat nog toegevoegd worden. Levering ging vlot, maar zondag wordt er kennelijk niet verzorgen. Bestelling van zaterdag werd dinsdag geleverd.

Product van goede kwaliteit ontvangen aan een correcte prijs. Bovendien snelle levering.

Snelle levering, prima.

In goede staat ontvangen.

Leuke helm voor een goede prijs

Goede prijs / kwaliteit

Vlot geleverd en met track en trace tijdstip van levering te volgen.

Goede kwaliteit

Mooie helm, zeker voor dat geld, handige sluiting al moest ik hem wel even doorhebben.

clear website / quick delivery

good service and quickly shipped

zeer goede ervaring

zeer goede ervaing

zeer correcte bediening en levering

Ik had een mat zwarte bestelden krijg een glimmende zwarte helm beetje j asmmer

Op de juiste kleur na was het goed

zelo zadovoljen

zelo zadovoljen , hvala

Besteld, razendsnel geleverd, voldoet aan de verwachting.

Goed produkt, snel geleverd!

Hele fijn om ook telefonisch goed advies te krijgen!!

Extra maar helm besteld, op tijd geleverd, bijna helmen gepast en de te kleine weer retour gezonden, kosteloos!!

Uitstekende service

Producten zijn makkelijk te bestellen en worden snel geleverd. Top service.

snel en goed!!

een klein onderdeel besteld voor mijn open face helm, en ondanks de lage prijs van 11 euro incl verzend kosten was het er de volgende dag al. al met al een goede website en goede service. als het nodig is bestel ik hier zeker vaker.

Dit was mijn eerste ervaring met. pothelm.nl. en die was goed.

ik heb wat ik wilde

heb gevonden wat ik zocht , gemakkelijk kunnen vergelijken en bestellen met dan nog een snelle levering van een produkt die zlf beter is dan op de fotos

CRG retro bril besteld goed kunnen volgen met het track and tracé systeem op tijd aangekomen zeer goed product.

Snelle levering Goed product

Snelle en duidelijke levering. Product, facemask, past perfect onder m'n jethelm en ook onder m'n fietshelm. Voorjaar komen we terug voor autohandschoenen voor op m'n motor!!

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!