Simple, easy transaction. No fuss.

Item I bought was exactly as described. It arrived promptly and was well wrapped. I’m very happy with the service I received.

Nog niks ontvangen

Bij deze wil ik u laten weten dat ik niks via gls heb ontvangen. Hoop u hiermee van dienst te zijn geweest.mvg wh.v dij

Erg tevreden!

Mijn pothelm besteld en 1/2 dagen later had ik hem al binnen! Heel erg tevreden en de pothelm ziet eruit zoals gezegd. 4 vrienden hebben ook gelijk de pothelm besteld.

iets meer met kwaliteit werken

mijn ervaring is goed vriendelijk ,maar ze moeten zich met kwaliteit bezig houden (zal nog beter verkopen )

Snel

Goed advies gehad.

Goed advies gehad

Vlotte transactie

Goeie service, gebruiksvriendelijke website.

De moeite waard

Leuke site, duidelijke informatie. Fijne communicatie

goede kwaliteit

Goede producten, snelle levering en vlotte service in het geval U vragen heeft

zeer tevreden

De helm is zeer snel toegekomen en de kwaliteit van de helm is zoals verwacht.

Positief

Zoals ik al zei is alles vlot verlopen ! goed ! doe zo verder....

Ok

Jammer dat er in de helm een waarschuwingslabel stond dat het op eigen risico is de helm te gebruiken en dat die nie CE gekeurd is. Weet niet of jullie daar zelf van wisten , voor de rest is me vriend wel content van het design en jullie service.

perfect

perfect

Vlotte afhandeling

Alles is prima verlopen..

Mooie motorbril

very good information

The gloves just arived. Thank you for the best cooperation and the very good information

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Tiptop!

Goed.

Goede en snelle levering/verwerking.

Teleurgesteld

De maten die jullie opgeven kloppen niet voor handschoenen.Jullie aanbevelen dan nog een kleinere maat als je op de grens zit wat zeker al veel te klein uitvalt.Nu zit ik met te kleine handschoenen

Fijne service mooi product

GOED

ALLEEN WEL KLEIN VOOR MAAT 59 60

snel geleverd en goede brillen

Product is perfect geleverd. Het duurde wel veel langer dan gezegd maar dat kan ook aan dpd gelegen hebben.

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!