Pluspunten

Goed product voor een mooie prijs. Heb afgelopen weekend veel plezier gehad van de motorbril. Als vliegenscherm werkte de bril perfect!

Pluspunten

goede snelle levering. goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Pluspunten

Duidelijke website, mooie producten en een super snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site, duidelijke communicatie. Snelle afhandeling levering en betaling.

Misschien wat meer de nadruk op de informatie over de keurin van de helmen. In mijn helm zit een Ce sticker maar ik betwijfel of de politie dat accepteert gezien de info op jullie site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ER was sprake van een vlotte afhandeling van de bestelling. helaas was de helm te groot (mijn hoofd te klein) zodat ik de helm noodgedwongen moest terug sturen. Bij Pothelm.nl willen ze kijken of er een kleinere maat beschikbaar is , zo niet dan krijg ik mijn geld terug. in afwachting daarvan verblijf ik, met vriendelijke groet, Aart Bobbink,

?

Pluspunten

goed verzorgde web-side. hebben spullen welke ik nergens anders kon vinden. hele vlotte en nette afhandeling

Pluspunten

uitleg goed n.a.v. telf. gesprek met verkoper. snelle afhandeling na betaling, vergeten onderdeel kon na telf. overleg nog met bestelde pothelm mee in de verpakking. Pothelm is mooi en heeft goede pasvorm.

telf. doorgegeven dat men meer reclame moet maken, ondanks geen keurmerk is volgens mij de pothelm goed te gebruiken voor scooterrijders met snelheid van 25km/uur waarbij een hoofdbescherming niet verplicht is. Beter een pothelm dan b.v. een petje o.d. Ik heb veel en langdurig moeten zoeken op google naar de geleverde "POTHELM".

2 sterren: slechter dan verwacht

motorbril gekocht, prijs kwaliteit verhouding is niet in balans. Slechte bril

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!