Top ervaring gehad, verkeerde helm per ongeluk geleverd, gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen en kon de verkeerde helm gratis retourneren.

Snel en vlotte afhandeling

Twee helmen besteld kan geen enkele opmerking geven, alles correct afgehandeld.

Super goede service

Er was iets niet geleverd en werd meteen opgelost

Snel en goed

Goed product en een snelle levering .

Wat ik zocht, snel geleverd.

Veel keuze voor scherpe prijs en snelle levering

Groot assortiment aan helmen voor scherpe prijzen. Na een helm uitgezocht te hebben is het gemakkelijk om te bestellen en 2 dagen later, na het weekend is de helm netjes thuisbezorgd.

leuk aanbod

jammer genoeg bleek mijn helm een maatje te klein, zonder problemen terug gestuurd. dit is een topzaak waar ik zeker opnieuw ga bestellen

Top levering

Prima product

goede afhandeling

goede afhandeling

kan niet beter

goed op de website te bestellen en wordt snel opgestuurd , zeer tevreden

Keurig

Zoals afgebeeld op de site. Mooie en degelijke pothelm. Zit heerlijk!

Prima service!

Snelle reactie via de mail. Afgehaald in Hengelo, vriendelijk geholpen.

Aanrader, snelle levering en goede klantenservice

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Helm was snel binnen. Vroeg me af wat de voorkant van de helm was, na 18:00 gebeld en nog gewoon erg netjes en aardig te woord gestaan.

Hat super geklappt, schnelle Lieferung

Hat alles gut geklappt.

Alles uitstekend verlopen

Makkelijke en overzichtelijke website,betaalmogelijkheden genoeg en een snelle levering.top.

Sehr gut

Prompte Lieferung, bei E-Mail Nachfrage sehr rasche Antwort

Snel en goed

Positief !!

Veel keus . Goede omschrijving . Juiste prijs . Snelle levering , nog geen 24u naar Belgie !! Top winkel !!

Mooie helm en super service!

Ontgoocheld

Ik had een proffessionele bril verwacht, wat ik kreeg was carnavalmateriaal. Made in China vermoed ik. Maar kreeg na deze negatieve beoordeling wel spontaan het aanbod om het product op hun kosten terug te sturen. Wat ik uiteindelijk niet gedaan heb omdat het m.i. economisch en ecologisch niet verantwoord was. Ik was mogelijk naief om voor die prijs een kwaliteitsproduct te kunnen hebben. No hard feelings. Hun snelle en correcte reactie apprecieer ik ten zeerste.

Snel geleverd veel info over de levering goed verpakt mooi product super tevreden

Geweldigfantastisch !

Producten zijn goeie kwaliteit, Eventueel bij vragen of eventueel een mankement word je razendsnel geholpen Mijn vaste webwinkel!

super geregeld

had een zonnenklep besteld maar hij paste niet , heb gebeld en geen probleem wij sturen er 3 op die moeten passen zonder verzendkosten of betalen van de 3 zonnenkleppen . kijk maar welke u mooi vind , en stuur de andere maar terug , super geregeld

Snel geleverd en juist wat ik nodig had.prima helm

Goed.

De helm werd snel geleverd,en omdat hij mij helaas te zwaar was moest hij retour.De terugbetaling kwam ook snel dus allemaal perfekt.Een minpuntje is wel dat er geen retour sticker bij geleverd werd. Niet iedereen heeft een printer ,en nu moest ik zelf de retour kosten betalen.

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!