Klantvriendelijk en correct

Goede site en goed geholpen tijdens ophalen van product.

Gewoon goed

Duidelijke communicatie en snelle levering

Vlotte afhandeling en correcte levering

Good Service to Australia

Ordered a RB500 Helmet to Australia. Arrive in 2 weeks. Fitted well as per fitting specs. Good prices and fast service.

Top winkel

Helm besteld, volgende dag geleverd naar België. Helaas beviel de pasvorm me niet goed. Gratis terug gezonden en twee dagen na ontvangst geld terug op mijn rekening.

Zeer tevreden, snelle levering.

De bestelde helm voldeed perfect aan mijn verwachtingen

Top ervaring gehad, verkeerde helm per ongeluk geleverd, gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen en kon de verkeerde helm gratis retourneren.

Snel en vlotte afhandeling

Twee helmen besteld kan geen enkele opmerking geven, alles correct afgehandeld.

Super goede service

Er was iets niet geleverd en werd meteen opgelost

Snel en goed

Goed product en een snelle levering .

Wat ik zocht, snel geleverd.

Veel keuze voor scherpe prijs en snelle levering

Groot assortiment aan helmen voor scherpe prijzen. Na een helm uitgezocht te hebben is het gemakkelijk om te bestellen en 2 dagen later, na het weekend is de helm netjes thuisbezorgd.

leuk aanbod

jammer genoeg bleek mijn helm een maatje te klein, zonder problemen terug gestuurd. dit is een topzaak waar ik zeker opnieuw ga bestellen

Top levering

Prima product

goede afhandeling

goede afhandeling

kan niet beter

goed op de website te bestellen en wordt snel opgestuurd , zeer tevreden

Keurig

Zoals afgebeeld op de site. Mooie en degelijke pothelm. Zit heerlijk!

Prima service!

Snelle reactie via de mail. Afgehaald in Hengelo, vriendelijk geholpen.

Aanrader, snelle levering en goede klantenservice

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Helm was snel binnen. Vroeg me af wat de voorkant van de helm was, na 18:00 gebeld en nog gewoon erg netjes en aardig te woord gestaan.

Hat super geklappt, schnelle Lieferung

Hat alles gut geklappt.

Alles uitstekend verlopen

Makkelijke en overzichtelijke website,betaalmogelijkheden genoeg en een snelle levering.top.

Sehr gut

Prompte Lieferung, bei E-Mail Nachfrage sehr rasche Antwort

Snel en goed

Positief !!

Veel keus . Goede omschrijving . Juiste prijs . Snelle levering , nog geen 24u naar Belgie !! Top winkel !!

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!