Goed en betrouwbaar

Ik heb een boek verzonden. Later in de week kreeg ik betaald.

Zeer efficiënt en realistische vergoeding

Perfect geregeld

Top, snel en makkelijk.

Makkelijk boeken aangemeld, opgestuurd en geld ontvangen.

Snel en makkelijk

Je ziet snel hoeveel je boeken waard zijn en kan dan meteen door met verkopen. Geen gedoe met verzendkosten wat op andere sites vaak wel is. Ook het geld staat meteen op je rekening.

simpel

prima prijzen voor de moeite die je er in moet stoppen

Geweldig!!

Makkelijk de boeken checken naar waarde en geld wordt direct overgemaakt bij binnenkomst. Top top top.

Ideaal

Ideaal, makkelijk en een spoedige afwikkeling om van je studieboeken " af te komen"... Zeker aan te bevelen. Ideaal geregeld en bedankt! ! Mijn ordernummer was: 23951

Makkelijk, snel en goede prijs

Het verkopen van studieboeken via Studieboekenverkopen.com kan ik iedereen aanraden. Er wordt een goede prijs geboden, en als de boeken eenmaal zijn verzonden, wordt er al erg snel een ontvangstbevestiging gestuurd en wordt het geld direct op je rekening gestort. Mijn ordernummer was 23850.

Snelle en correcte manier van in- en verkoop studieboeken

Makkelijk en gebruiksvriendelijk om studieboeken te checken op waarde. Digitale afhandeling prima verlopen en snelle uitbetaling op rekening. Prima geregeld!

Snel en voor een mooie prijs mijn studieboek verkocht!

Ik werd door iemand gewezen op deze site, erg blij mee! Het was snel geregeld, ik was blij met de prijs die ik kreeg voor mijn boek en het geld stond 2 dagen later al op mijn rekening! Aanrader! Mijn orde nummer was: 23806

Makkelijke manier van je studieboeken verkopen

Ordernummer: 23772 Goede uitleg hoe je het boek kan versturen. Verzendmethode met veel verzendplekken. Snelle uitbetaling

Makkelijk, snel en een goede prijs je studieboeken verkopen

Snel en eenvoudig je studieboeken verkopen. Prijs die geboden wordt is zeer goed tov de andere opkopers van studieboeken. Geld direct na ontvangst op de rekening. Simpele en goed geregelde verzending via DPD.

Snelle afhandeling goede prijs

Ze bieden goede prijs voor bruikbare boeken en betalen direct uit. Dus voor mij geen marktplaats meer. Wel kan het verzenden wat makkelijker. Koop en verzendbon moet je uitprinten. Dat vind ik wel gedoe

Goede prijs en snelle afhandeling!

Goede prijs, gebruiksvriendelijk en snelle afhandeling!

Snel geregeld

Erg tevreden over de snelle handelingen

Het werkt super.

Je traceert je broeken, pakt ze zelf in, stuurt ze op en klaar. Ik vind alleen DPD echt niet fijn, dus had het opgestuurd via DHL, dan zijn die extra kosten wel voor jezelf, maar dat is 30 cent ongeveer.

Snel en gemakkelijk

Ik wist snel de waarde van mijn boeken en heb na ontvangst binnen 1 werkdag het geld op mijn rekening ontvangen. Super handig als je zelf moeilijk van je oude studieboeken af komt! Er staat een duidelijke beschrijving bij hoe je het pakket kan opsturen en ook fijn dat de verzendkosten worden betaald. Ordernummer #23488

Snel

Goed en snel geregeld!

Snel afgehandeld, doen wat ze beloven

Het was voor mij de eerste keer dat ik oude studieboeken op deze manier verkocht, en ben zeer tevreden! Het proces was erg makkelijk en er worden nette prijzen geboden. Ik was positief verrast over de snelle uitbetaling, dank! (ordernr. 23475)

Organisatie die waarmaakt wat ze beloven

Ze geven een nette prijs en het geld wordt na ontvangst direct overgemaakt.

Perfect: goed bod en snel uitbetaald

Snelle en soepele afhandeling. Kan niet beter. (Order 23360)

Hele fijne site waardoor boeken duurzaam gebruikt worden

Het is heel makkelijk om te scannen en te zien hoeveel je oude schoolboeken waard zijn. Vervolgens top dat jullie zorgdragen voor de verzendkosten!! Top service, zeker aan te raden

Makkelijk, Snel geregeld en dus zeer betrouwbaar.

Ik twijfelde of ik mijn oude boeken nog wel kwijt kon. Binnen een paar minuten had ik gecheckt welke boeken wel en welke boeken geen waarde hadden. Omdat het zó makkelijk ging (duidelijke aanwijzingen) twijfelde ik aan de betrouwbaarheid, maar jullie hebben gewoon aan alles voldaan wat er was beloofd. En meteen uitbetaald. Hartelijk dank!

Perfect!

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk geregeld. Het geld wordt ook snel uitbetaald.

Veldzijde 3

7561 BT Deurningen