Mooie afwerking

Heb ze gebruikt voor een eiken dienblad voor op de bank. Perfect

Uitmuntend en snel

Dank zij een groot assortiment kon ik zelfs een heel specifiek meubelslotje exact op maat vinden, dat in no time werd geleverd! Top!

Bijzonder tevreden over de snelle levering en service

Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit van de producten en vooral ook de snelle levering hiervan. Een aanrader!

Goede ervaring

Precies wat ik nodig heb, zelfs in de kersttijd vlot geleverd

Tot heden geen reactie of statusupdate.

Bestelling geplaatst 16 december 2024. Na de bestelbevestiging geen reactie meer ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar (diverse pogingen, maar krijg niemand aan de lijn). Ik begrijp dat er feestdagen zijn in december, maar zie geen vermelding op de site dat er vertraging is oid. Telefonisch verwacht je een ingesproken bericht wanneer men niet op neemt. Bij versturen van email geen automatische ontvangstbericht. Geen idee wat ik verder mag verwachten.

Juiste produkt heel snel geleverd, ondanks dat het maar een heel kleine bestelling was

goede service

Goede service, gevonden wat ik nodig had, snelle levering.

Mooie haakjes

Alles prima gegaan

Snel en makkelijk bestellen en op tijd bezorgd.

Snelle reactie

Keurig afgehandeld In De Winkel in bussum

alles oke

x

Uitgebreid assortiment en snelle service

Fraaie bakelieten deurklinken gevonden die snel geleverd werden

Snel gevonden wat ik zocht.

Ik 2 kast sloten nodig voor antieke kast. Op de site vond ik snel en makkelijk de juiste met goede info over de maten. Dus gauw besteld en snel geleverd Later nog wel een vraag gemaild naar de klantenservice over een bij product maar daar dan weer geen reactie op gehad. ( heb ik inmiddels wel opgelost

Slecht

Slechte ervaring. Niet snel geleverd, en nog steeds niet. Telefonisch nauwelijks te bereiken. Toen dat aflopen maandag uiteindelijk wel lukte ben ik goed te woord gestaan, Maar de levering op tijd moet nog blijken

Top geregeld

Prima levering van de producten

luisteren goed naar de klant en nemen de tijd

prima leverancier, veelzijdig en correct

Prima snelle service

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website

Mhhh matig

Bestelling gedan op 28 november. Zou binnen 6 werkdagen op de hoogte gebracht worden van de bestellingstatus. Het is nu 12 december en we hebben taal nog teken van de firma Weijntjes mogen ontvangen. Een beetje vreemd om dan om een review te vragen. Molen Ceres

ze doen wat je verwacht.

3 deurbellen besteld en heeft aan alle verwachtingen voldaan. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle verzending en keurig verpakt!

Snelle verzending en keurig verpakt!

Nog steeds een topbedrijf

Vlot, goed en groot assortiment

Degelijke en snelle service

Degelijke en snelle service

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel