volledig conform verwachting

Besteld product mooi op tijd en helemaal conform afspraak en verwachting. Zeer tevreden.

Slechte tot matige kwaliteit.

Twee messing railsteunen gekocht in 2 verschillende maten. De langste was scheef met een afwijking van meer dan 10 graden. De ring niet overal even dik. De ring had ook bramen aan beide kanten. De kortste was recht met een gelijkmatige ring. Geen bramen op de ring. De onderkant was bol, niet afgeslepen. Dan ben je dus even bezig om alles gebruiksklaar te maken. Te meer daar er risico op breuk bestaat.

Een top firma dewelke topproducten levert !

Mijn ervaringen met de Fa.Weijntjes zijn uitstekend. Goed advies , goede producten en snel geleverd .

Snel met opsturen,maar dan ,

Alstublieft.stuur het nooit meer met DHL. Heb 3 dagen gezocht,waar u pakket was.uiteindelijk lag het vier huizen verder. Mijn god.wat heeft dit veel tijd gekost. En de klant was niet blij

Zeer slecht

Zeer slechte afspraken mee te maken

Gewoon goed

Kon het product makkelijk vinden op de website en een snelle levering. Gewoon erg goed allemaal

In eenkeer GOED!

In een keer GOED!

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Goed produkt

Heldere omschrijving met duidelijke foto's op de website. Na bestelling binnen 4 dagen mededeling ontvangen dat bestelling klaar ligt in de winkel

Door winkelpersoneel werd zeer actief en helpend meegedacht en gehandeld.

Een reeds online besteld en betaald artikel dat in Amstelveen voor mij was klaargelegd kon ik uit de winkelvoorraad in Den Bosch meenemen. Zij zouden het dan onderling regelen wat betreft administratie. Voor mij heel fijn geregeld dus!

Vlotte en correcte levering!

Uitstekend!

Snelle levering en mooie handvaten

Product was niet leverbaar, afhandeling kan verbeterd worden.

Dat een product niet leverbaar blijkt te zijn kan gebeuren. Echter heb ik gedurende twee weken geen updates ontvangen en was ik ook niet op de hoogte gesteld van een mogelijke langere levertijd of canceling van de bestelling. Daarbij vermelden dat het niet vaak voorkomt geeft weinig soelaas.

Trage levering en onvriendelijke reactie

2 bestellingen gedaan, op voorraad. 1 bestelling bleek niet op voorraad en is netjes geannuleerd. Andere bestelling wel op voorraad maar duurde 2 weken verkoper in Bussum stuurde onvriendelijke mail dat mijn telefoonnummer niet volledig was en hij mij daardoor niet kon bellen dat de knoppen binnen waren. Alle communicatie ging echter per mail dus bellen was niet nodig.

De geleverde producten zijn prima

Vanwege het feit dat ze eerst zeiden dat we mochten bestellen wat we wilden, en we dan mochten retourneren, wat niet goed was. En naderhand blijkt dat we 6 knopjes, waar onze keuze dus niet op was gevallen, niet konden retourneren. Dit vonden we jammer. Zo hadden we het niet afgesproken.

Top. Overzichtelijk en vlug

Mijn bestelling was prima maar ik had zelf verkeerde artikel besteld. Onwijs goed geholpen door personeel filiaal Den Haag. Als meer mensen eens zo vriendelijk zouden zijn !!! Petje af.

Precies het product dat ik nodig had op voorraad. Top!

zeer slechte klantenservice

Pakket is nooit ontvangen. Door DHL beschadiging geconstateerd en direct retour Weijntjes gestuurd. Niets gehoord hierover dus zelf gebeld. Zouden het uitzoeken met mogelijke reden dat ze op de derde verdieping zaten. Daarna geen reactie meer. Weer gebeld, zelfde opmerking, en geen actie. Volgende dag weer 3x gebeld, werd niet opgenomen. Bestelling per mail afbesteld. Geen enkele reactie hierop ontvangen tot nu toe 30-10 (ondanks gevraagde leesbevestiging). Bestelling geplaatst op 12-10.

Voldoet aan verwachting

Bommerscharnieren besteld mèt sierknop. Alleen bij Weijntjes te koop. Mooie scharnieren van topkwaliteit. Snel geleverd. Montage instructie op de website.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Helemaal tevreden.

Gezellige winkel met goede service. Vlotte levering na bestelling via de site.

Snelle en uitstekende service toen er een kleine beschadiging bleek op het bestelde product

Geweldig assortiment

Meubelslotje besteld en netjes gebeld dat deze klaar lag op locatie.

Top materiaal en top service

Zo fijn geholpen wederom, en mooie materialen om uit te kiezen.

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel