Gekregen wat ik bestelde en snel.

zie zin.

Prima kwaliteit artikelen. Duidelijke communicatie. Uitstekende verzending en verpakking

Prima kwaliteit artikelen. Duidelijke communicatie. Uitstekende service verzenden en verpakking

Altijd goed geregeld, grote sortering ,hang en sluitwerk

Mijn bestelling zelf op gehaald, lag netjes klaar, had niet anders verwacht van firma Weijntjes

Snel, goed en aanbiedingen zijn lekker voordelig

Goede betaalbare kwaliteit

Secuur verpakt. Mooie kwaliteit en betaalbaar.

Perfect en snel geleverd.

De deurknoppen die ik heb ontvangen is van goede kwaliteit en een goede prijs en snel geleverd zoals het op de site staat.

Fijne webshop, goede retour service.

Spullen netjes verpakt, snel in huis. Te veel bestelde spullen retourneren ging ook zonder problemen.

Gewoon goed

Was op tijd en netjes geleverd

goede kwaliteit en assortiment

Mooie kwaliteit en assortiment, ook snel geleverd. Het vinden van het juiste item is wat lastig en de snelheid van reageren op vragen was wat traag, maar uiteindelijk heb ik wat ik zocht! :)

Houten raamwieltjes snel gevonden

Houten raamwieltjes snel gevonden en niet duur

snelle en gepaste levering

blij dat ze deze onderdeel hebben

Mooie zaak, goede kwaliteit, kundige uitleg, fijne medewerkers

Bij deze winkel is alles dik in orde. Alles is keurig overzichtelijk geordend, schoon, aan kant en opgeruimd. Vrijwel alles is op voorraad en anders wordt het meteen besteld en is het alsnog binnen 1 a 2 dagen in huis. De pakketten zijn keurig verpakt in plastic, piepschuimvlokken en karton. Fijne mensen die goed met je meedenken, geduldig uitleg geven en alle moeite voor je willen doen. Bevlogen medewerkers die hier met hart en ziel werken! Ik raad deze winkel zeker aan, van mij krijgen ze een dikke 10.

Het is wat het is en het is exact wat het zou moeten zijn.

Geen gezeur, gewoon het product op tijd en netjes verpakt geleverd.

Alles goed geregeld

Geen opmerkingen

Meedenken en service

Telefonisch service was excellent

Snelle beschikbaarheid

Besteld via webshop en 2 dagen later al ophaalbaar in A’dam. Moest daar toch zijn; jammer dat jullie niet meer in Utrecht zitten.

Heb de bestelde producten nog steeds niet ontvangen

Slecht

Groot assortiment en snelle, correcte levering.

Weijntjes beschikt over een groot assortiment deurkrukken, en de levering was snel en correct.

Bereikbaar per telefoon en goede service!!

Gewoon prima

Gewoon doen wat je beloofd.

Prima spullen!

Uitstekende ervaring.

Snelle levering en goed verpakt

Mijn product werd snel geleverd en goed/slim verpakt zodat het in de brievenbus paste. Geen verspilling en onhandige handling door een doos met lucht te gebruiken.

heel goed

snelle en correcte levering van bestelde producten.

prima produkt en snel geleverd

prima product en snel geleverd

Over Weijntjes.nl

Sinds 1884 zijn wij uw specialist in stijlvol hang- en sluitwerk. De inrichting en verfraaiing van uw woning begint bij de details, en met meer dan 140 jaar ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij presenteren een bijzonder assortiment van elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, gemaakt van de beste materialen. Als specialist bieden wij een uitgebreide collectie aan, waaronder deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en diverse ijzerwaren. Ons brede assortiment onderscheidt ons, met volop keuzemogelijkheden. Bovendien leveren wij in de meeste gevallen direct uit voorraad. Bezoek ons online of in onze winkel